/#051 BASSEGODA I PUIG ESCALERÓ/

Aparquem el cotxe al pàrquing del collet de la Teia a quatre quilòmetres de la població d’Albanyà. Comencem la ruta seguint el GR-11 direcció can Nou, fins a l’indicador per anar a l’ermita de Sant Martí de Corsavell i ens desviem a l’esquerre per una pista de baixada, retornem a la pista principal continuant el corriol un cop pasada l’ermita.

Arribem a la font i masia de can Nou, just darrera agafem el corriol fins al refugi de can Galan, ens desviem per anar a visitar l’ermita de Sant Miquel de Bassegoda.

Tornem al refugi de can Galan i seguim el corriol que puja cap al coll de Bassegoda, abandonem el GR-11 girant a l’esquerra tot pujant al Puig de Bassegoda, una vegada superada la grimpada final equipada amb cadenes.

En aquest punt us recomanem utilitzar l’APP Peakslens:

Fes click:                  

APP per situar els pics que tenim al nostre abast i conèixer els seus noms.

Deixen el puig de Bassegoda desfent el camí fins al coll de Bassegoda, seguim pel camí senyalitzat que ressegueix tota la serra de Corsavell, passant pel puig Escaleró, el puig dels Moros i finalment, l’ermita de Sant Joan de Bossols,  on tornem al pàrquing del collet de la Teia.

Una bonica ruta de 12 quilòmetres, que presenta dificultat si es fa amb el terreny mullat.

Si us heu quedat amb ganes de conèixer més:

/#69 CAN NOU – COVA D’EN PÓLVORA/

Desplaça cap amunt