/ONCOTRAIL’18 by GAS MOUNTAIN/

L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre.

SUMA’T AL REPTE

Si et sumes al repte, contribuiràs a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques…) amb la supervisió del comitè tècnic de l’entitat.

També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l’ Institut Català d’Oncologia de Girona.

A més, si et sumes al repte ens ajudaràs a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.

DONACIONS 2018

https://www.oncolligagirona.cat/index.php?option=com_content&catid=27&id=399&view=article&tipus=donacions&Itemid=272

277.815,01 €

L’EQUIP GAS MOUNTAIN TEAM

La configuració d’aquest any ha sigut:

Javier Gálvez Martinez
Òscar Sánchez Gomez
Judit Martín Alonso
Humberto Vila Conte
Jose Luis Diez Poncelas
Ricard Corominas
Eduard Hernández Revidiego
Paco  Del Olmo Puertas

LA PREPARACIÓ

Aquest any hem tingut una lesió que ha deixat fora de l’equip en l’últim moment  a l’Alvaro Elia fet que ens ha posar-nos les piles per buscar un amant de la muntanya digne del canvi, i gràcies a l’ajuda d’en Jep Coromines hem pogut gaudir de la màgia de l’Oscar Sánchez, un corredor magnífic que ens ha ajudat a fer el camí sense dificultats afegides. 

EL RECORREGUT

La cursa es du terme a Baix Empordà i té recorregut circular d’uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.

L’itinerari transcorre entre camins de ronda de la Costa Brava i corriols de les Gavarres, passa per 10 punts de control i avituallament situats a la platja de Castell, Llafranc, Puig Son Ric (Begur), Platja del Racó (Begur), Pals, Cau dels Pins (Forallac), Camp de la Cadena, Fitor, Calonge i Vall-llobrega.

LA SORTIDA

Amb 234 equips i 1872 participants el dissabte 6 d’Octubre a les 9 del matí a la plaça de Can Mario de Palafrugell l’Oncotrail arrancava, com sempre amb el deures fets només ens calia fer els 100 quilòmetres.

LA CURSA 

 

 

 

L’ARRIBADA

Un any més l’impulsor i director de l’Oncotrail, Lluís Comet ens ha rebut a l’arribada, possiblement un dels moments més emocionants de la cursa, i com cada any hem promès que tornarem.

LA CLASSIFICACIÓ

L’ASSISTÈNCIA

Una menció especial com sempre als incombustibles Juanjo Hernández i al nostre super massatgista Pep Diaz, moltes gràcies per ser com sou, ho feu tot més fàcil.

Ens veiem a la següent ONCOSWIM’19 i ONCOTRAIL’19

https://gasmountain.com/blog/oncoswim18-by-gas-mountain/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desplaça cap amunt