Protecció de dades

Les dades personals que es puguin obtenir per mitjà del formulari de contacte d'aquesta pàgina o bé per la recepció de correus electrònics s'incorporaran a un fitxer creat per GAS MOUNTAIN per a l'enviament d'informació de l'empresa.
Les dades personals que es facilitin per efectuar una compra o contractació s'incorporaran a un fitxer creat per GAS MOUNTAIN per a la gestió de les seves relacions comercials amb els seus clients. No seran cedides a tercers excepte en els casos previstos legalment i podran ser utilitzades per a l'enviament d'informació comercial sobre productes o serveis similars als adquirits pel Client.
Les dades facilitades per a la subscripció al newsletter s'incorporaran en un fitxer creat per GAS MOUNTAIN per a l'enviament d'informació. No seran cedides a terceres persones.
Així mateix autoritzo a l'Associació Grup Amics Senderistes Gas Mountain a publicar les imatges dels participants majors i menors d'edat quan participin en les activitats organitzades per l'entitat en revistes, webs i xarxes socials. En qualsevol moment la persona interessada podrà exercir els seus drets d'accés a les dades, rectificació, oposició al tractament i cancel·lació adreçant-se a GAS MOUNTAIN de la forma que li sigui més còmoda.
Desplaça cap amunt