/ONCOSWIM’18 by GAS MOUNTAIN/

El passat dissabte 2 de juny del 2018 l’equip GAS MOUNTAIN va participar, per primera vegada en la història del Club,  a la tercera edició de l’Oncoswim 2018, amb el dorsal núm.7.

L’Oncoswim és una prova esportiva i solidària de natació en aigües obertes organitzada per la Fundació Oncolliga Girona amb el suport del Club Natació RadicalSwim

L’objectiu d’aquesta iniciativa és el de  recaptar fons per ajudar a la investigació sobre el càncer, concretament es col.labora en el finançament d’un estudi clínic sobre el càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer de mama que és molt agressiu i que afecta sobretot dones joves.

El Repte Oncoswim consisteix  en  nedar un  recorregut de 30 km,  entre  l’Estartit i la Platja de’n Calau a Calella de Palafrugell, passant per les Illes Medes i les Illes Formigues. Cada equip  estava  format per quatre nedadors que podien nedar junts o bé per relleus.

Us deixem amb la crònica d’un dels components de l’equip l’Eduard Ayerbe, que forma part de l’equip tècnic i és rider del KCB – Kite Costa Brava:

Són moltes les emocions i sentiments viscuts aquest dissabte a l’Oncoswim 2018 però felicitat i satisfacció són les paraules que millor defineixen el nostre estat d’ànim.

Felicitat per haver contribuït en un altre esdeveniment esportiu de la Fundació Oncolliga i pensar que a través de la nostra participació, tot i no ser mai suficient, col·laborem amb la investigació i cura dels malalts de càncer. Satisfacció per la feina ben feta des del punt de vista esportiu i organitzatiu de tot l’equip.

Els nedadors de l’equip GAS MOUNTAIN sortíem de la platgeta del port de l’Estartit en 14a posició (ordre de sortida)  tocades les 7 h 40’ del matí. El recorregut rodejava les Illes Medes per enfilar els 30 km de distància fins a Calella de Palafrugell, passant per les Illes Formigues.

El dia presentava unes condicions òptimes per nedar, tant pel que feia el vent com per  l’estat de la mar. Amb aquesta mar encalmada vam creuar la badia de Pals fins al Cap de Begur i això va permetre que els ritmes dels relleus fossin molt alts, fins i tot per damunt de les previsions fetes. A les 13 h 25’ els 4 nedadors de l’equip GAS MOUNTAIN creuaven junts  la línia d’arribada a la platja de’n Calau a Calella de Palafrugell després d’haver nedat els últims 3 km tots plegats, sense relleus.

Amb un temps total de 5 h 45’ posaven fi a una travessa plàcida amb immillorables condicions i plena de bon humor. L’Oncoswim 2018 ha estat una festa solidària i una festa de tot l’equip.

Enhorabona als nedadors i mil gràcies als espònsors i a tota la gent que de forma desinteressada ho ha fet possible. L’any que ve més i millor!

Gràcies als  integrants de l’equip:

Eduard Ayerbe, capità de l’equip GAS MOUNTAIN SWIM forma part de l’equip tècnic i rider del KCB – Kite Costa Brava.

http://www.kitecostabrava.com/

Jaume Pujol, Head Swimming Coach en GEN Roses

http://www.genroses.cat/

Marc Tudela, Ex-nedador d’alt rendiment.

David Llinares, IRONMAN Certified Coach en IRONMAN U del SBR TRAINER.

https://www.sbrtrainer.com/

Ernest Ruiz, molt alerta a la reserva pel que pogués passar.

Pep Diaz de Pep Diaz quiromassatge i massatge esportiu.

http://www.massatge-esportiu.com/

Volem agrair especialment a la Lluïsa, la nostra guia i patrona d’embarcació  pel seu esforç en facilitar-nos la feina i el seu bon rollo.

Els fotògrafs Kim Vil  i Billy Fotògraf per l’excel·lent treball realitzat:

https://billyfotograf.com

https://photos.google.com/share/AF1QipOyMlHad43chJ6I7f8QMYF8ZTnNHgRfEVWLtVnu2weQ3qWJrKABRWSCpkvh_z4dxA?key=a2J4VXh1UWkzd2JYMHBBNDhzR3A3VHptU0xhd1pB

La logística de l’Àngels Teixidor, en Frank Guerra i l’Humberto Vila. Destacar la confiança del Garatge Andreu de Girona que va posar a la nostra disposició una furgoneta CITROËN JUMPY.

I com no podía ser d’una altra manera, agraïment sincer als Organitzadors Radikal Swim i a la Fundació Oncolliga Girona i especialment a la presidenta de l’entitat la Sra. Lluïsa Ferrer que tant ens cuida.

 

Premsa:

…i recorda que d’aquí a pocs mesos tornarem a participar en un altre repte solidari: ONCOTRAIL’18  (6-7 d’octubre de 2018).

Fes el teu donatiu directament a la Fundació Oncolliga Dorsal núm. 3 EQUIP GAS MOUNTAIN en aquest enllaç:

https://www.oncolligagirona.cat/col-laborar-i-donacions/donation/7/744.html

Desplaça cap amunt