/SPECIAL HELMET MAVERICK VIÑALES GRAND PRIX OF CATALUNYA/

El pilot de Motos GP, Maverick Viñales, ha presentat el disseny especial del casc amb què correrà el Gran Premi de Catalunya al circuit de Montmeló.

 

A Gas Mountain som coneixedors que aquestes modificacions per a ocasions especials i puntuals són importants pels pilots, i ens enorgulleix que aquest excepcional pilot llueixi el nostre logo el seu particular casc.

No és la primera vegada que el pilot empordanès Maverick Viñales sorprèn amb un disseny especial del seu casc. Cal recordar que va lluir un casc on hi havia dibuixat “La Persistència de la memòria” (possiblement el quadre més famós de Salvador Dalí) i amb el que va homenatjar l’artista, l’art i sobretot el seu territori: l’Empordà.

En aquesta nova ocasió, Viñales, mostrant la seva cara més humana, ha apostat per un casc d’homenatge i reconeixement.

Es tracta d’un casc amb colors molt vistosos, de fons negre. on porta ocults diversos missatges:

 • El primer, al morro del casc, hi ha imprès el numero 39. Un clar homenatge al seu gran amic i rivals pel títol de Moto 3 al 2013Luis Salom, que va morir d’accident durant els entrenaments lliures del GP de Catalunya el 3 de juny de 2016.
 • A la part posterior, el Drac i Sant Jordi, Patró de Catalunya. Un cant a la vida, i a la voluntat de resistir i de transcendir en el temps.
 • A la part superior el Logo de l’Associació GAS MOUNTAIN, una col.laboració desinteressada del pilot per fer arribar a tots els seus seguidors la possibilitat de col.laborar a través de l’equip GAS MOUNTAIN TEAM amb la Fundació Oncolliga Girona, entitat benèfica per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars de la província de Girona.

De quina manera? Molt fàcil,  fent una aportació a l’enllaç de l’equip de l’Oncotrail 2018 (*):

https://www.oncolligagirona.cat/col-laborar-i-donacions/donation/7/744.html

Maverick Viñales va començar a competir en moto als 3 anys. Des de llavors no ha parat de guanyar campionats en totes les cilindrades on ha participat:

 • 2002Subcampió de Catalunya (50)
 • 2003, Campió Metrakit MiniGP.
 • 2007, Campió de Catalunya en la categoria de PreGP 125 i Subcampió del Trofeu Mediterrani
 • 2008, Campió de Catalunya en PreGP 125 i   Campió del Trofeu Mediterrani (PreGP 125 ).
 • 2009, Subcampió CEV.
 • 2010, Campió d’Espanya i d’Europa de 125cc.
 • 2011, 3er a la classificació general del Mundial de 125cc.
 • 2012, 3er a la classificació general del Mundial de Moto3.
 • 2013Campió del Món de Moto3. 
 • 2014, 3er a la classificació general del Mundial de Moto2.
 • 2015, 12ª posició a la classificació general del Mundial de MotoGP. Team Suzuki Ecstar.
 • 2016, 4ª posició a la classificació general del Mundial de MotoGP. Team Suzuki Ecstar.

Actualment  l’equip oficial de la marca nipona, el Team MOVISTAR YAMAHA, està format per dos grans pilots i millors persones, tan dins com fora dels circuits: Maverick Viñales i Valentino Rossi.

Maverick Viñales lluitarà al Circuit de Catalunya per mantenir-se al capdavant de la classificació del campionat amb aquest casc especial dissenyat per l’ocasió.

(*)Què és l’Oncotrail 2018:

L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km amb arribada i sortida a Palafrugell, organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer, per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques…. També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l’ Institut Català d’Oncologia de Girona.

 

 

Desplaça cap amunt