/#68 LLIURONA – COVA DE LES LLOREDES/

Aquesta ruta l’hem realitzat seguint el track de Wikiloc d’en Jordi Freixa Sala, aquí us deixem el track original, molt ben fet i ben explicat.

https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/lliurona-els-trulls-cova-de-les-lloredes-coll-de-les-canals-del-carig-15853032

La principal diferencia amb la ruta original és que nosaltres vam retallar pel corriol que va de l’escola a Lliurona, que el trobem més encertat i bonic, per la resta hem seguit l’original amb molta cura. I com que la nostra intenció com sabeu no és apropiar-nos de res, preferim que feu ús de l’explicació del track original, tot visitant el seu Wikiloc.

Només comentarem quatre detalls que us poden ajudar, com per exemple, quan sortim de Can Vim per la pista forestal deixarem la pista principal just abans de passar el riu i a l’esquerre i a uns 50 metres a la dreta per un corriol molt secundari que ens portarà a la Collada dels Trulls on trobem una cruïlla de quatre pistes. Un cop al camí de les Lloredes hem d’anar tranquils perquè és molt brut, es pot fer seguint el vell corriol o continuar per una pista molt bruta, tot i que nosaltres hem tornat per la pista, el corriol és millor fins a arribar a un mirador espectacular.

Continuarem pel camí que puja una mica i després comença un lleuger descens fins a anar a trobar el Torrent de Lliurona. En el recorregut d’aquest camí anirem passant per antigues places carboneres, aquest camí és força brut, però és una meravella, tingueu paciència per arribar al vostre propòsit. Creuarem el riu i seguirem estrictament el track, si anem molt amunt, ens trobarem a sobre d’un cingle perillós, el camí ressegueix el cingle per sota fins a arribar a la Cova de les Lloredes. Tornada desfent el camí de l’anada fins a la casa dels Trulls i continuem per una pista llarga fins al Coll de les Canals del Carig i la Creu.

Obligatori portar un bon G.P.S. i millor no anar sols.

Teniu el track al Wikiloc de GAS MOUNTAIN.

 

Desplaça cap amunt