/DAVID BOSCH & GAS MOUNTAIN #12 ONCOTEAM/

L’igualadí David Bosch presentador del programa  Autoteràpia de TV3, apadrina el projecte Oncoswim + Oncotrail #12 2019, tot un honor pel  GAS MOUNTAIN #12 ONCOTEAM poder comptar amb ell, que ens serà de molta ajuda per fer difussió de l’equip i que aconseguim un any més recaptar fons per la Fundació Oncolliga Girona, fons destinats per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

I com podeu ajudar?, fent una donació directa a aquest enllaç:

https://www.oncolligagirona.cat/esports/oncotrail/equips-participants-2019-13.html

GAS MOUNTAIN #12 ONCOTRAIL 2019 / ONCOSWIM 2019

David Bosch està triomfant professionalment amb programes televisius Autoteràpita, Km0, Tot Motor, Motor a Fons, comentarista de Movistar F1, … Recordem també que en David Bosch és un pilot i formador molt experimentat, guanyador de moltes competicions automobilístiques amb una trajectoria espectacular.

El podeu seguir al seu blog, us pot salvar la vida seguir els seus consells, fes clic aquí, El Blog de David o directament el podeu trobar a FAST Parc Motor (Carretera N-II, Km. 560,  Castellolí).

ELS EQUIPS

/PRESENTACIÓ OFICIAL EQUIP #12 ONCOSWIM 2019/

/PRESENTACIÓ EQUIP ONCOTRAIL’19 GASMOUNTAIN TEAM#12/

Tot això no seria possible sense el suport dels nostres patrocinadors i amics, des de GAS MOUNTAIN volem agrair el seu suport i la seva col.laboració:

         

             

Pep Diaz amic Gas Mountain

BAR LA PAU, MAÇANET DE CABRENYS

RESTAURANT LES PALMERES, PALAFRUGELL

Desplaça cap amunt