/PRESENTACIÓ ONCOTRAIL’21 GASMOUNTAINTEAM – DECATHLON #66/

L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer.

SUMA’T AL REPTE

Si et sumes al repte, contribuiràs a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques…) amb la supervisió del comitè tècnic de l’entitat. També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l’Institut Català d’Oncologia de Girona. A més, si et sumes al repte ens ajudaràs a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.

DONACIONS 2021

Vols fer una donació a l’equip GAS MOUNTAIN ?

DORSAL 66

https://www.oncolligagirona.cat/oncos/oncotrail/col-laborar-i-donacions.html?categoria=15&campaign_id=1576

Javier Gálvez, Humberto Vila , Xavi Blanco, David Serra, Paco Del Olmo , Ruben López, Christian López, Desi Serra.

LA CURSA

Amb 250 equips i 2000 participants el dissabte 2 d’Octubre del 2021 a les 9 del matí a la plaça de Can Mario de Palafrugell arrancarà l’Oncotrail’21.

EL RECORREGUT

La cursa es du terme a Baix Empordà i té recorregut circular d’uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.

L’itinerari transcorre entre camins de ronda de la Costa Brava i corriols de les Gavarres, passa per 10 punts de control i avituallament situats a la platja de Castell, Llafranc, Puig Son Ric (Begur), Platja del Racó (Begur), Pals, Cau dels Pins (Forallac), Camp de la Cadena, Fitor, Calonge i Vall-llobrega.

L’ASSISTÈNCIA

Una menció especial com sempre als incombustibles Juanjo Hernández i al nostre super massatgista Pep Diaz, moltes gràcies per ser com sou, ho feu tot més fàcil.

https://www.lavanguardia.com/cultura/20181117/452972280365/grupo-excursionistas-solidaridad-mdm-gas-mountain.html

ESPÒNSORS

Tot això no seria possible sense el suport dels nostres patrocinadors i amics, des de GAS MOUNTAIN volem agrair el seu suport i la seva col·laboració:

 

  

Pep Diaz amic Gas Mountain

Indiangrowshop

Boadellavallsmadella

Tornapunta Figueres

 

 

 

 

Desplaça cap amunt