/3ª MDM.cat 2017/

Per si no eren prou els nervis  d’organitzar per primera vegada una cursa tots sols, s’hi sumava aquest any, l’amenaça de fer-ho sota un  dia plujós. Per sort, només va quedar amb l’amenaça!

Així doncs, amb molta il·lusió i la seguretat que les coses que es fan amb el cor sempre surten bé, un bon grup de socis i voluntaris de GAS MOUNTAIN® vam començar a treballar de bon matí perquè tot estigués a punt per als participants de la 3ª edició de la Mitja Marató de muntanya i cursa de 12km de la Mare de Déu del Mont, més coneguda per MDM.cat.

Un total de 180 corredors (dels 196 que estaven inscrits)  van prendre la sortida a les 10 h del matí, després que l’alcaldessa de Beuda, la Sra. Anna Vayreda, donés el tret de sortida de la cursa.

83 corredors van completar el recorregut de la mitja marató (21km i D+ ….)  i 97 més,  el circuit de 12km D+ ….. , que enfilant-se per camins i corriols rocosos permetia contemplar racons i  indrets de gran bellesa, com  les vistes que hi ha des de Salve Regina sobre la Garrotxa, Pla de l’Estany i l’Alt Empordà o la  Font de Roca Pastora, el Corral de l’Abat, la Torre de Falgars, el Mas del Soler fins a culminar al Santuari de la Mare de Déu del Mont (1124m) i tornar a baixar cap a Beuda passant pel Monestir de St. Llorenç de Sous (any 872), el Castellot (s. XI) i arribar a la plaça de Beuda presidida per l’església de Sant Feliu (s. XII).

Els corredors van poder agafar forces en els diferents avituallaments que hi havia al llarg del recorregut i que eren portats per voluntaris que no paraven d’animar als corredors! Mil gràcies als més de 30 voluntaris, que van fer  una feinada de boig!!!

En arribar a la plaça, els participants van ser obsequiats amb un entrepà, fruita, dònuts i begudes i tots van tenir una bossa del corredor amb diferents productes, gentilesa de diferents empreses amb un fort compromís social com Wala Girona, Esports Nabes,  Haribo, RED*INK, Pep Díaz Massatge esportiu, Billy Ramón Fotógraf, Frit Ravich, Colvitae, Fraque S.L., Torremirona Esport i Salut, Wala, Mas Bes, Colnatur, Aneto, Formatgeria Mas Alba, Algíss, Cim esports, EL Clausttre de Palera, EL PUNT +Avui, Setmanari de L’Empordà, Blue Bikes Figueres  a totes elles mil gràcies més!

Pel que fa als pòdiums, enguany estrenàvem Trofeus GAS MOUNTAIN®, originals i artesanals que van ser lliurats per segon any consecutiu per Bea De La Torre (guanyadora de primera edició de “Pekín Expréss” i que van ser per:

Mitja Marató categoria femenina:

1ª. Mireia Dosil Bonmatí  03:05:06             (Record 21K Laia Guardia 02:52:08 MDM’16)

2º. Núria Puig Rich 03:07:31

Nerea Martínez Caballero 03:17:25

Mitja Marató categoria masculina:

1r. Jaume Martí Zulet 02:18:52                        (Record 21K Ignasi Riuró 02:15:28 MDM’16)

2n. Toti Bes 02:19:00

3r. Xavi Llamas Boza 02:23:44

12Km categoria femenina

Laura Sitjà 01:43:43                                          (Record 12K Laura Plana 01:42:13 MDM’16)

Marta Morera Blanch 01:44:58

Laura Lozano Gonzalez 01:48:20

12 Km categoria masculina

1r. Aniol Blanch Castanyer 01:21:02         (Anterior 12K Abel Bolance  01:22:15 MDM’16)

NOVA MARCA RECORD 12K¡¡¡

2n. Gerard De la Cruz 01:23:56

3r. Lluís Puig Puig 01:24:08

També des de GAS MOUNTAIN® es va voler premiar a les darreres persones en completar els recorreguts, amb un trufeo a l’esforç, gentilesa de l’empresa RED*INK i la Diputació de Girona.

Els guardonats en la modalitat dels 12km van ser per Irene Silva i David Palos, i en la modalitat de mitja marató per Sònia Brugué i  Quim De Diego

No podem acabar la crònica sense agrair molt sincerament la col·laboració  del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el Consorci Salines Bassegoda, el Consorci de l’Alta Garrotxa,  el Consell Esportiu de l’Alt Empordà, l’ADF de Cabanelles, la Diputació de Girona, els Ajuntaments de Beuda, Albanyà i Cabanelles, empreses i voluntaris. De ben segur, que sense la suma de tots plegats això no hagués estat posible.

A totes i a tots milions de gràcies.

(Àdria Buxeda, Albert Cuevas, Ivan Martin Alonso, Elena, Àlex Ramon, Àngela Castaño, Jesús Picornell, Bea de la Torre, Silvia Moncayo, Teresa, Frank Guerra, Raquel Fuentesal, Jordi Colom, Marga Payà, Carlos Morcillo, Àngels Teixidor,  Alvaro Elia, Jordi Casas,  Billy, Bernat Biana, Sergi Delseny, Toño Aran, Jep Coromines, Gerard Jurnet, Ricard Coromines, Jose Luis Diez, Anna Tello, Mario , Paco del Olmo, Fina, Juanjo Hernedez, Sergi Fernandez , Ernest Puigvehí, Jaume, Sonia Jurnet, Roger, Josep Maria Gayolà, Marta Serrat, Martí Lagresa, Pep Díaz, Xavi Galvez, … i un llarg etcètera moltes gràcies per fer possible aquest somni.)

GAS MOUNTAIN®

 

Desplaça cap amunt