/XVIII RALLYE HIVERN VILADRAU 2020/

En Josep Pla Carbonell i en Carles Basart, aquest últim substituïa a Andreu Ferrer que en l’últim moment va ser baixa per malaltia, amb el seu Volkswagen Golf GTI 1.8 i el suport d’Old School Drivers han finalitzat amb una excel·lent vuitena posició a la XVIII edició del Rallye d’Hivern de Viladrau que arriba a la seva divuitena edició, recorrent les magnífiques carreteres del Montseny, amb gairebé 500km, amb molt de fred, gel, trams realment complicats, i essent aquest molt disputat. El ral·li tenia dues parts molt diferents, la primera el critèrium, dues voltes al mateix tram on s’havia de realitzar en la segona passada el mateix que a la primera i la segona secció on hi havia 8 trams diferenciats en tres petites parts. Tot amb sortida i arribada a Viladrau.

Com a curiositat aquest any Antonio Zanini va participar al volant d’un Abadal-Buick Centella de 1916 i en companyia del copilot de les últimes èpoques en les quals estava dedicat professionalment a la competició, Josep Autet.

Un altre cop a nosaltres només ens queda felicitar els corredors per aquest resultat tan merescut i a l’equip dels Amics del Motor Antic i Esportiu de Llagostera, que seran els  ambaixadors de GAS MOUNTAIN per les carreteres gironines.

Vam iniciar el ral·li amb un problema en els aparells, ja que en poc menys de 3 km hi havia més de 300 metres de diferència, la solució desconnectar un aparell i seguir amb l’altre i dins el tram intentar posar-lo bé. Al final de la primera volta ja havíem acumulat 16,3 punts que ens situava en una 23a posició de la general. La segona volta encara només amb un aparell vam aconseguir baixar la penalització a 7,7, començava la remuntada? Al final del critèrium érem 14.
Als 4 primers trams de la tarda vam veure com els 5 primers del ral·li menjaven a part i seria quasi impossible d’atrapar-los, però vam ser constants i a poc a poc i sense cap error considerable vam escalar posicions fins a la 8 posició final.
En aquesta ocasió vam gaudir molt del tram de Vilanova de Sau, nou per nosaltres amb diferents dificultats tant de navegació com de conducció, en un parell de revolts molt humits el cotxe va anar on li va semblar i en un encreuament, tot i estar senyalitzat al roadbook vam fer un salt de mig metre, deixant-nos els suports del tub d’escapament allà, per sort a l’hora de sopar ho vam solucionar i vam aconseguir portar el cotxe sencer al final.
Un ral·li molt divertit i que dóna el tret de sortida a la temporada 2020 on a diferència de les anteriors participaré en el Campionat de Catalunya de Muntanya en l’especialitat de Regularitat Sport i lluirem el logo de Gas Mountain allà on anem!!!!

Com a curiositat aquest any Antonio Zanini va participar al volant d’un Abadal-Buick Centella de 1916 i en companyia del copilot de les últimes èpoques en les quals estava dedicat professionalment a la competició, Josep Autet.

 

/XVI RALLYE HIVERN VILADRAU ONCOKIDS/

Scroll to Top