/#002 SANT GENÍS D’ESPRAC by GAS MOUNTAIN/

El passat 10 de Desembre  de 2017, es va realitzar la primera sortida organitzada sota el paraigua de l’associació Gas Mountain complint tots els requisits legals per poder realitzar aquesta activitat. Per aquest motiu van anar a un lloc molt especial per nosaltres i poc conegut d’Espolla.

La sortida es va iniciar a les 09:30 h del matí, al pàrquing de la Rigarda, a 2,5 quilòmetres d’Espolla en sentit França, pel camí asfaltat de Mas Pils.

El recorregut de 8 quilòmetres  amb un traçat fàcil que tenia 350 metres de desnivell positiu. 

Us deixem el testimoni de la Raquel Fuentesal del  dia que vam viure amb molt bona companyia.

“En un indret meravellós que s’amaga al nostre Empordà  vam anar a conèixer  Sant Genís d’Esprac tot portant el pessebre.

Amagada en un racó es troba l’ermita amb aquest nom.

Va ser una ruta d’uns 9 km. El grup, 17 persones de totes les edats (des de 6 a 76) no s’esperava a on Gas Mountain ens van portar.

És ben cert de la ignorància de l’ésser humà quan comença a cercar paradisos llunyans i no coneix els que té a un pam de nas…

Sant Genís d’Esprac es troba encabida en un lloc on tenim una espècie de rierol que forma una gorga, ideal per l’estiu poder-se refrescar.

En el transcurs de la ruta s’hi troben els dòlmens de Mas Girarols I i II, i també el dolmen del Puig de Balaguer els quals vam visitar.

Cal dir que es tracta d’una nova iniciativa de l’associació. La idea de fer rutes de fàcil fer, que s’apropin a tot el públic en general. Busquen fer grups que els hi agradi el contacte amb la natura bàsicament i passar una bona estona… i amb aquesta ruta  ho han aconseguit .”

La idea s’acaba d’engegar i estem oberts a què vulguis participar.

Aviat anunciarem la següent, estigues atent, i segueix-nos per Facebook, Instagram, Twitter o per aquest web //gasmountain.com.

Pels que no vàreu poder assistir aquí us deixem la ruta per si voleu repetir i la versió circular una mica més complicada:

#002 SANT GENÍS D’ESPRAC:

#003 SANT GENÍS D’ESPRAC I PRESA D’ESPOLLA:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Desplaça cap amunt