/PROYECTO POL MDM/

EL REPTE “PROYECTO POL” VERTICAL MDM

#RENDIRSENOESUNAOPCION  #NOESUNDIAMENOSESUNDIAMAS

Aquest  4 de Novembre de 2018, coincidint amb la celebració de la quarta edició de la MDM, en POL MOLINOS realitzarà un circuit vertical de 7 quilòmetres i +800 metres amb la seva Joelëtte acompanyat del seu equip de voluntaris.

Una primera pujada fins al control 1 de la cursa, una zona extrema i molt difícil, i un tram de carretera molt dur fins a completar el cim de la Mare de Déu del Mont (1112 metres), control  4,  on entrenen els més experimentats ciclistes de la zona, que de ben segur que farà molt feliç al Pol i el seu equip.

Des de l’organització de la prova només desitjar que tot vagi molt bé i l’esperem amb moltes ganes. Ets el número 1.

EQUIP “PROYECTO POL” VERTICAL MDM:
  • POL MOLINOS,  FINISHER en el XXX Triatló de Catalunya a Banyoles.
  • TONY MOLINOS, pare de POL, esportista i fundador “PROYECTO POL”.

  • DOLORS MORCILLO, del TUGA OUTDOOR TEAM, que torna a la MDM on encara la recordem amb molta estima després de la seva participació el 2015 on es va classificar 2a 21k femení  i 2a de la Vertical, deixant una empremta increïble a la prova per la seva simpatia i esportivitat.
  • ISAAC TORIJA, guanyador de l’Ultra Trail Barcelona 2017, un runner imparable amb un cor gegant.

  • LIDIA FERRER, Penya Runners Espanyol, Amiga de “PROYECTO POL”, perseguidora de nous reptes i amant del trailrunning
  • AGUSTÍN ARREBOLA de (YoCorro), Corredor popular tot terreny, aprenent perpetu de tot. Tant se val platja, parc, asfalt o muntanya, maratons, milles urbanes o quilòmetres verticals, per a ell el cas és gaudir de les carreres sense importar si es fa més de pressa o més a poc a poc, sol o en companyia, en curses o per lliure, pocs o molts quilòmetres.

  • XAVI MORENO, fisioterapeuta integrant del projecte UPS STONES.
  • ORIOL MONSERDÀ, corredor de trail de curta i mitja distància, participants entre d’altres de la Marató de Bastions, Marató del Priorat, Marató Ehunmilak, TB long Trail Guara Somontano, Marató del Rocacorba, Marató Ultrapirineu, Trail Moixeró, i un llarg etcétera…

LA JOELLËTTE

La Joëlette és una cadira de roda dissenyada per a la pràctica del senderisme en qualsevol tipus de terreny, fins i tot els accidentats. Incorpora una sola roda, però ampla, una butaca, elements de seguretat (frens, amortiment, cinturó) i dos braços cap endavant i cap enrere. Per funcionar, la Joëlette necessita d’un passatger, i una tripulació composta per diversos pilots o acompanyants.

RECORREGUT PROYECTO POL VERTICAL MDM

 

 

QUÈ ÉS “PROYECTO POL”?

És la primera associació d’Hiperglicèmia no cetòsica a Espanya. És una d’aquelles malalties rares que pateixen nens en néixer i els quals tenen una esperança de vida curta. A Espanya tan sols es coneixen 14 casos, dels quals 7 nens a dia d’avui segueixen lluitant.

 “PROYECTO POL” neix per donar a conèixer la malaltia i aconseguir fons per a la investigació d’aquesta. Mitjançant aquesta iniciativa Tony Molinos, es va proposar fer un triatló Olímpica per donar difusió i traslladar la lluita diària a la qual s’enfronta el seu fill Pol, de la mateixa manera que la resta de nens que pateixen aquesta malaltia.

 

 

PREMSA:

https://www.lavanguardia.com/vida/20171211/433455363862/hiperglicinemia-no-cetosica-proyecto-pol-enfermedad-rara.html

http://www.calderi.cat/2018/02/proyecto-pol-lesport-eina-divulgacio/

ADHESIU SOLIDARI GAS MOUNTAIN A LA MDM:

Només podràs accedir a aquest exclusiu adhesiu el dia de la cursa a 1 euro, el 100% del recaptat anirà destinat a  “PROYECTO POL”, no el pots deixar escapar. (5OO unitats).

I ELS INGRESSOS ON VAN?

Actualment, hi ha dues vies on destinar els diners recaptats:
– A Madrid, investiguen la detecció en el fetus.
– Denver (USA) és on s’investiga la cura.

 

 

 

 

Desplaça cap amunt