/PROJECTE ONCOTRAIL 23 by GAS MOUNTAIN/

L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre. Per participar en l’Oncotrail cada equip ha de fer un donatiu econòmic a la Fundació Oncolliga Girona d’un import mínim de 1.000 euros.

SUMA’T AL REPTE

Si et sumes al repte, contribuiràs a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques…) amb la supervisió del comitè tècnic de l’entitat.

També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l’ Institut Català d’Oncologia de Girona.

A més, si et sumes al repte ens ajudaràs a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.

Des que va començar a celebrar-se l’Oncotrail l’any 2013, la Fundació Oncolliga de Girona ha aconseguit més d’un milió d’euros.

 

 

 

 

 

 

 

Desplaça cap amunt