/ONCOTRAIL’19 by GAS MOUNTAIN – DECATHLON/

L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre.

SUMA’T AL REPTE

Si et sumes al repte, contribuiràs a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques…) amb la supervisió del comitè tècnic de l’entitat.

També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l’ Institut Català d’Oncologia de Girona.

A més, si et sumes al repte ens ajudaràs a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.

Des que va començar a celebrar-se l’Oncotrail l’any 2013, la Fundació Oncolliga de Girona ha aconseguit més d’un milió d’euros.

L’EQUIP ONCOTRAIL’19 GAS MOUNTAIN TEAM #12

Javier Gálvez Martinez
Òscar Sánchez Gomez
Miki Pagès
Humberto Vila Conte
Jose Luis Diez Poncelas
Xavi Blanco
Eduard Hernández Revidiego
Paco  Del Olmo Puertas

LA SORTIDA

Amb 2.200 corredors repartits en 270 equips el dissabte 5 d’Octubre a les 9 del matí a la plaça de Can Mario de Palafrugell l’Oncotrail arrancava. Com sempre, amb el deures fets només ens calia fer els 100 quilòmetres Trail en estat pur. Una cursa amb moltes sorpreses com la Sheila Avilés a la línia de sortida.

EL RECORREGUT

Els participants recorren els 100 quilòmetres de la cursa que passa per alguns dels paratges més coneguts de la Costa Brava i de l’interior del Baix Empordà. L’Oncotrail d’aquesta edició té recorregut circular d’uns 100 quilòmetres tenint la seva sortida a la plaça de Can Mario de Palafrugell, i el seu final a la mateixa localitat. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.

L’itinerari transcorre entre camins de ronda de la Costa Brava i corriols de les Gavarres, passa per 9 punts de control i avituallament situats a la platja de Castell, Llafranc, Puig Son Ric (Begur), Platja del Racó (Begur), Pals ,Cau dels Pins,  Fitor, Calonge i Vall-llobrega.

Aquesta edició l’organització de l’Oncotrail ha impulsat noves mesures per tal de reduir l’ús del plàstic i ha substituït els gots i coberts de plàstic per uns de caràcter orgànic. Dos dels trams del recorregut no s’han marcat amb cintes i els equips han hagut de fer servir el GPS per poder seguir amb la cursa.

L’ARRIBADA

Arribada a la posició 72 amb un temps de 13:46:31

Un any més l’impulsor i director de l’OncotrailLluís Comet ens ha rebut a l’arribada, possiblement un dels moments més emocionants de la cursa, i com cada any hem promès que tornarem.

L’ASSISTÈNCIA

Una menció especial com sempre als incombustibles Juanjo Hernández i al nostre super massatgista Pep Diaz, moltes gràcies per ser com sou, ho feu tot més fàcil.

Tot això no seria possible sense el suport dels nostres patrocinadors i amics, des de GAS MOUNTAIN volem agrair el seu suport i la seva col.laboració:

 

 

enduro_salines_logo.pngPep Diaz amic Gas Mountain

 

 

BAR LA PAU, MAÇANET DE CABRENYS

RESTAURANT LES PALMERES, CAN QUIM, PALAFRUGELL

Desplaça cap amunt