/SERTSHANG ORPHANAGE HOME PROJECT/

http://www.sertshang-orphanage.org/home/welcome.html

Al Sertshang Orfanat Llar a Katmandú, 48 nens i adolescents, 5 a 17 anys, van trobar una llar plena d’amor i segura. La majoria d’ells són orfes, que principalment van experimentar una vida de fam, de violència i d’abandonament. Alguns d’ells van ser capaços d’assistir a l’escola.
L’ orfanat va ser fundat pel metge tibetà Tashi Sertshang i el seu fill Choegyal Rinpoche, que està a càrrec d’ell. Els nens s’allotgen en dues cases amb un jardí en un barri suburbà serena de Swoyambunath.
L’orfanat és administrat per dos tibetans, Tenzin Kuntshok, que van completar els estudis de filosofia budista i Methok Lama. Tots ells viuen junts com una gran família, donant als nens una sensació de calidesa i seguretat.
Des del principi, aprenen a assumir la responsabilitat de si mateixos i la comunitat. Els nens més grans tenen cura dels més joves i tots ells donen un cop de mà a la llar i al jardí. L’orfanat està totalment finançat per donacions privades, el teu suport ajuda a millorar la seva vida quotidiana, la seva educació i garantir les seves perspectives de futur a llarg termini.

GAS MOUNTAIN va voler col·laborar enviant samarretes GAS al Nepal i gràcies a la María Antonia Perez Fortes i en Carlos Javier Rueda Hidalgo això es va fer una realitat,  i no podem deixar de  donar una gran abraçada des de GAS MOUNTAIN per ser com sou.

Desplaça cap amunt