MDM.cat – OPEN TRAIL RACES

L’organització activarà els dispositius un cop passi el confinament Covid 19, per no fomentar males pràctiques en aquests moments tan difícils.

QUÈ ÉS OPEN TRAIL RACES?

Open Trail Races és una APP per smartphones la funcionalitat principal és la competició de curses esportives en circuits instal·lats en el medi natural.

A cada circuit de la MDM.cat s’han instal·lat una sèrie de  dispositius “check point”, amb tecnologia Bluetooth Low Energy, els quals detecten pel mòbil del participant el seu pas. D’aquesta manera el crono s’iniciarà al passar pel punt de sortida i s’aturarà en arribar a meta, tot això de forma automàtica, sense necessitat d’interacció per part de l’usuari.

Un cop finalitzada la cursa, i si ha passat per tots els punts de control, el participant serà classificat en el rànquing de la cursa en funció de la seva edat i sexe.

MOLT FÀCIL D’USAR

1. El primer pas és registrar-se
2. Activa el Bluetooth
3. Desplaça’t al punt de sortida
4. Dóna-li a començar i CORRE!!
Tria una de les nostres curses vertical, 12k ó 21k els 365 dies de l’any, les 24 hores, vés al punt de sortida  i comença a córrer en el moment en què sentis Go!
Podràs comparar-te amb altres corredors al pas per cada “check point”.
Competiràs també amb els corredors que van participar amb dorsal el dia de la cursa oficial, ja que veuràs els seus temps en la classificació d’Open Trail Races.

ACONSEGUEIX L’APP

Desplaça cap amunt