/#72 PALAU BORREL – PUIG SEGALAR/

Iniciem la ruta fent una volta al veïnat de Palau Borrell,  visitant Santa Eulàlia, una petita església que roman tancada adossada al mas Batlle.

Deixarem el veïnat per dirigir-nos al pou de glaç de Palau Borrell un conjunt format pel pou de glaç i una bassa, antigament es deixava entrar aigua a la bassa en petites quantitats i quan es glaçava s’empouava.

Deixem el pou enrere  i arribem a l’església de Sant Feliu de la Garriga que es troba al costat del castell del mateix nom, per una pista suau sense dificultat, a la serra de Sant Grau, ens trobem davant d’un castell i una església de més de mil anys d’antiguitat.

Continuem i iniciem l’ascens a Puig Segalar, un mirador força desconegut a cavall entre l’Alt i el Baix Empordà, que no us deixarà indiferents. Tornarem a Palau Borrell fent un petit descens pel camí que ens durà a l’antic pont de Palau Borrell, la seva font i finalment a l’inici de la ruta.

Us podeu descarregar el gpx a Wikiloc:

PALAUBORRELLL – SANTA EULÀLIA – POU DE GLAÇ – CASTELL I ESGLÉSIA DE SANT FELIU DE LA GARRIGA – PUIG SEGALAR – PONT DE PALAU BORRELL – PALAUBORRELL

 

 

Desplaça cap amunt