/13ª MARXA DE RESISTÈNCIA 24 HORES DEL CAP DE CREUS 2017/

https://24horesdelcapdecreus.wordpress.com/

 

La 13ª MARXA DE RESISTÈNCIA 24 HORES DEL CAP DE CREUS 2017 ´és iniciativa de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Llançà i la Unió Excursionista Llançanenca.

L’ESSÈNCIA: Més de 60 K., més de 2.000 metres de desnivell positiu. Senyors, estem a les 24 hores del Cap de Creus, GAS MOUNTAIN va per totes.

Com sempre, havíem quedat per fer un cafè abans de la sortida. Abraçades, bromes, rialles, però encara que ho volguéssim dissimular, entre les ganes i la il·lusió hi havia també molts nervis, que a mesura que s’apropava el tret de sortida anàvem en augment.

I com sempre va arribar el moment de passar per sota l’arc i començar a córrer, com sempre tots junts, almenys els primers kilòmetres. El trajecte s’iniciava a Llançà pujant al Castell de Sant Salvador per Sant Pere de Rodes, carenant baixada fins a Cala Jóncols, per arribar a dinar a Cadaqués, quatre macarrons i un bol d’arròs, suficient per agafar energia per enllaçar fins al Far de Cap de Creus, Port de la Selva i fi de trajecte altre cop a Llançà. Però això no ha de ser la part important d’aquesta història.

Del que realment us vull parlar, és de l’amistat, la companyonia i del treball en equip. Us vull parlar d’un grup de persones que correguéssim o no, van voler formar part a la seva manera d’aquesta cursa. Encara que no tot l’equip de GAS MOUNTAIN portava dorsal, tothom va voler estar present d’una manera o altra a les 24 hores. M’agradaria tindre un record especial per aquests amics que encara que no haguessin corregut amb nosaltres ens van seguir en tot el llarg de la cursa, esperant-nos, animant-nos, i intentant aportar l’energia que a més d’un ens va fer molta falta, gràcies Àngels, Ernest, Íngrid i Àdri, sense vosaltres no hagues estat possible. El fet és que no ens preocupa el temps que demani arribar, sinó com passem aquest temps fins que arribem, aquesta realment és la nostra essència.

Moltes gràcies, amics aquest dia ja forma part de la nostra història GAS MOUNTAIN, i moltes gràcies també als TRAMUNTANYA que formen un equip excepcional, sou fantàstics.

Els representants a la cursa de GAS MOUNTAIN a la cursa van ser:

CARLES TÁBOAS ALBIOL            8:34:34      MITJA

PACO DEL OLMO PUERTAS        9:40:44      MITJA

JOSE LUIS DIEZ PONCELAS        10:42:22    MITJA

RICARD COROMINAS VIVAS       10:42:34    MITJA

ALVARO ELIA ROSVAENGE          10:42:55    MITJA

HUMBERTO VILA CONTE            11:23:08    MITJA

JUDIT MARTÍN ALONSO              11:26:16     MITJA

ELENA AGUILERA YEVENES        11:26:06     MITJA

PERE MILLS MURÀ                      12:08:46      MITJA

Podeu trobar més fotografies al FACEBOOK de GAS MOUNTAIN a l’enllaç següent:

https://www.facebook.com/pg/GASMOUNTAIN/photos/?tab=album&album_id=1875445889405202

Podeu descarregar el track de la ruta al WIKILOC de GAS MOUNTAIN en aquest enllaç:

https://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=17266957

 

 

 

Scroll to Top