/XVI RALLYE HIVERN VILADRAU ONCOKIDS/

Els Oncokids sortíem aquest cop al XVI Ralley d’hivern de Viladrau. L’Andreu Ferrer Pérez i en Josep Pla Carbonell amb el suport d’Old School Drivers estrenaven categoria  “Petits Tot al Darrera”. Es van aixecar molt aviat, el petit 133 estava carregat al remolc i el viatge es faria llarg.

Han estat dies durs preparant el petit que tants problemes a patit  aquesta passada temporada, però ara ajustat del tot prometia donar bons resultats a la parella de pilots.

El Ralley va estar tot en éxit, l’Andreu va estrényer de valent el 133, aquest cop no va fallar, en Josep molt concentrat va pendent tota l’estona dels cronos i el resultat no podia ser millor primer a la seva categoria “Petits Tot al Darrera”, i quedant per davant de la majoria dels germans grans que no van poder fer res per restar temps a aquests verdaders especialistes del volant.

Un altre cop a nosaltres només ens queda felicitar als campions per aquest resultat tan merescut,  guanyadors de la seva categoria i 10 de la general, i un altre gest tan gran que feu desinteressadament, moltes gràcies i fins al proper ral·li.

El vehicle està destinat a la promoció del circuit de curses de trail per mainada, aquest circuit pretén fomentar l’activitat física i de lleure a la natura en família, promoure els valors positius de l’esport no competitiu i la solidaritat, així com el nostre patrimoni natural, i l’equip dels Amics del Motor Antic i Esportiu de Llagostera, seran els  ambaixadors per les carreteres gironines.

 

 

Scroll to Top