/ULTRA CERDANYA MARATÓ 42K by ÒSCAR SÁNCHEZ/

L’Òscar Sánchez (Dorsal 94) ha afrontat aquest passat 18 de maig de 2019, lUltra Cerdanya Marató, una cursa de 42 quilòmetres i 2.700 metres de desnivell positiu. Un dels recorreguts més bonics de les curses d’aquesta distància que està organitzada pel Club Esportiu Cerdanya Pirineus. La cursa surt de Bellver de Cerdanya, i passa per el poble de Meranges, el refugi i l’estany de Malniu, i Fontanera per acabar arribant a Puigcerdà.

Una cursa en què no he trobat en cap moment el meu ritme, he hagut d’anar xino-xano. Després, he passat de molta calor a un fred terrible a 2250 m. d’alçada amb moltes estones nevant amb ganes. Puc dir que és una cursa molt dura, per això està a la lliga de la copa Catalana, però a la vegada una experiència inoblidable, tornaré.

40 a la clasificació absoluta i un temps de 05:50:51, van acabar 304 corredors i es van retirar 22, demostra la gran evolució d’aquest Empordanès d’adopció. Un any més la prova va ser un èxit organitzatiu i d’incripcions, amb un circuit molt tècnic. Les condicions meteorològiques van fer que els participants trobessin un terreny en condicions diverses amb força fang i neu a les parts més altes.

 

Scroll to Top