/TORREMIRONA TEST RUNNING INVITATION/

Coneixeu el Torremirona Sport & Spa ? Doncs hem enviat en David Serra un mes a veure què feien amb ell, aquest és el resultat:

Va ser un mes d’intens entrenament Running a Torremirona, dos dies a la setmana dimarts i dijous de 19:00 a 20:30, on en moltes ocasions vàrem allargar les sessions.
Al principi no tenia gaire clar d’anar-hi per tema d’horaris, però parlant amb l’entrenadora l’Anna Puigbert Aymar en vaig organitzar perfectament.
L’entrenament s’iniciava amb 30 minuts d’escalfament, i després depenent del dia, sèries curtes amb canvi de ritme i tècnica de la passa, treball de força amb una sèrie de posicions específiques, o bé canvis de ritme amb tècnica de la posició de peus i cames tot sempre pensat per posar-se en forma però també per no prendre mal
Sincerament al principi no creia que quatre exercissis fessin millorar tant, de veritat que val la pena provar per adonar-se de la necessitat d’aprendre la tècnica i els estiraments correctes per una bona salut esportiva.
La intenció d’aquests entrenaments és per qui mai ha corregut en curses ho pogués fer fins a arribar a participar, fer-les i acabar-les amb tots els nivells, indiferentment del seu coneixement previ.
La veritat que vaig enganxar un grup molt ben parit i molt bona gent.
Sobretot donar les gràcies a Gas Mountain per l’oportunitat de fer aquest test per donar a conèixer aquest producte específic de Torremirona Sport & Spa, i a ells per acollir-me i super content per haver conegut un grup de companys super.

David Serra.

El Club TorreMirona és un centre d’esport i benestar amb una gran oferta d’activitats i esports per totes les edats. Localitzat dins del TorreMirona Golf Resort, el  club ofereix un espai de tranquilitat i desconnexió en un entorn privilegiat amb vistes magnifiques. Disposa d’àrees grans i diàfanes on pots entrenar en unes instal·lacions de qualitat, així com gaudir d’una varietat de serveis i activitats que t’ajudaran a mantenir-te en forma i aconseguir els teus objectius. A més, ofereixen una gran varietat d’activitats exteriors com aquesta perquè gaudeixis de l’esport a l’aire lliure.

Si vols més informació contacta al telèfon  972 56 54 29 o al email info@fundaciotorremirona.com

Scroll to Top