/SORTIDA 100 CIMS RUBEN CRUZ/

Aquest diumenge 17 de Juny de 2018  GAS MOUNTAIN es va realitzar l’entrenament Especial 100 CIMS  MDM by Ruben Cruz.

Primer de tot, volem donar les gràcies al  Ruben Cruz del Club TRC Aresta, per la seva 100 ascensió a la MDM, en Ruben Cruz té una intensa trajectòria en el món de la competició i ha participat, entre d’altres curses, a la UTMB, Ronda dels cims, Endurance Festival Templiers, UltraPirineus, Transvulcania, entre altres, i va voler compartir amb tots nosaltres  aquesta fita personal.

El dia va coincidir amb el 10è aniversari de l’escultura dedicada a mossèn Cinto Verdaguer i el 116è aniversari de la seva mort, també amb la participació d’en Maverick Viñales al GP de Catalunya 2018 amb el casc especial GAS MOUNTAIN, fent d’aquesta jornada un dia molt especial. Posteriorment el brífing li vam fer entrega d’un premi de GAS MOUNTAIN, pel seu esforç a fer conèixer el recorregut de la MDM entre els principals corredors de la província, que ben segur farà pujar la participació i el nivell a la pròxima edició.

A les 08:00 h a la plaça major del poble de Beuda es van fer tres grups, un de 21 km que faria tota la volta a l’estrenada MDM ITINERANNIA, i dos més per la 12 km corredors i caminadors.

Però millor us deixem amb quatre línies del protagonista del dia, en Ruben:

I ja van cent pujades, qui m’ho hagués dit fa cinc anys quan per casualitat vaig descobrir aquest cim màgic.
Les he pujat per diferents corriols i camins, amb calor, pluja, vent o inclús neu, de nit, de dia, i en alguna sessió dos, tres o fins a quatre vegades el mateix dia però la d’ahir, serà la que poder recordaré per sempre i no per ser la número 100 que també, sinó per la que teníeu organitzada.
Moltíssimes gràcies per aquest reconeixement que també faig vostre i per regalar-me un matí tan especial com el d’ahir.
També agrair a la gent de Torre Mirona Esport i Salut els moments compartits, de somriures i bon rotllo i per fer-me entendre de la importància que tenen aquestes estones, moltes vegades el fet de preparar-te per reptes que requereixen una certa disciplina fa que ens oblidem del que realment és important. (Paco, Estefania, Xavi, Dani… tot un luxe compartir tot el recurregut de la mitja marató MDM, quina pasada el circuit per on passa i el dia que vam tenir).
Ahir vaig aturar-me per respirar i gaudir de la muntanya deixant de banda els cronos i els parcials, tan senzill com això, viure el moment!
Merci per fe-ho possible Gas Mountain

Amunt Humberto!! Records també per L’Alvaro! A vosaltres és qui s’haurien de fer aquests reconeixements de tant en tant, grans jefes!!

Ruben Cruz 

Volem agrair especialment la participació dels amics i amigues del Torremirona Sport i Salut, amb el seu guia i amic nostre Alvaro Elia que va comandar un grup molt especial i que va portar molt bon ritme i molt bon rollo.

Celebrem també la participació dels amics de RED*INK, el nostre recuperador físic PEP DIAZ, i com sempre en TEO que va tornar a donar una lliçó magistral de com divertir-se.

Moltes gràcies a tots per participar. Ens retrobem aviat.

 

 

 

Scroll to Top