/PRESENTACIÓ OFICIAL DELS NEDADORS DE L’EQUIP GM ONCOSWIM 2018/

El passat 15 d’ABRIL, es va dur a terme la presentació oficial de l’equip per la participació de GAS MOUNTAIN a la Oncoswim 2018 amb el dorsal nº 7.

L’Oncoswim és un prova esportiva i solidària de natació en aigües obertes organitzada per la Fundació Oncolliga Girona amb el suport del Club Natació RadicalSwim que el pròxim 2 de juny del 2018 arribarà a la tercera edició.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és recaptar fons per ajudar a la investigació sobre el càncer, concretament un estudi clínic sobre el càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer de mama que és molt agressiu i que afecta sobretot dones joves.

El Repte Oncoswim
L’equip format per quatre nedadors farà un  recorregut de 30 km per relleus (cada nedador fa només un tram), amb sortida a l’Estartit i arribada a Calella de Palafrugell.

Integren l’equip:

David Llinares, IRONMAN Certified Coach en IRONMAN U del SBR TRAINER.

https://www.sbrtrainer.com/

Eduard Ayerbe, equip técnic i rider del KCB – Kite Costa Brava.

http://www.kitecostabrava.com/

Jaume Pujol, Head Swimming Coach en GEN Roses

http://www.genroses.cat/

Marc Tudela, Ex-nedador d’alt rendiment.

Ernest Ruiz

Pep Diaz de Pep Diaz quiromassatge i massatge esportiu.

http://www.massatge-esportiu.com/

Podeu col·laborar amb nosaltres fent una donació a Oncolliga Girona ó fent aportació per les inscripcions de lequip contactant amb Gas Mountain.

https://www.oncolligagirona.cat/donacions-equips-oncoswim/donation/8/772.html

Contacte

Tot això no seria possible sense el suport dels nostres patrocinadors i amics, des de GAS MOUNTAIN volem agrair el seu suport i la seva entrega, sou els millors.

 

                           

                Pep Diaz amic Gas Mountain

                        

                     

              

               

 

       

 

…i recorda la teva donació i la de tots faran un mar d’ajudes, nosaltres ens encarreguarem de nadar-lo i tot darrere anirem a la tercera participació de l’ONCOTRAIL amb l’equip de GAS MOUNTAIN  ho tenim tot a punt.