/PRESENTACIÓ OFICIAL DELS CORREDORS DE L’EQUIP GM ONCOTRAIL 2018/

El passat 13 d’Agost, es va dur a terme la presentació oficial de l’equip per la participació de GAS MOUNTAIN a la Oncotrail 2018 amb el dorsal nº 3.

L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebrà aquest any el 6 i 7 d’octubre.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques…) amb la supervisió del comitè tècnic de l’entitat.

També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l’ Institut Català d’Oncologia de Girona.

EL REPTE ONCOTRAIL

El recorregut és d’aproximadament 100 km, amb sortida i arribada a Palafrugell. Primer de tot, passarà per la zona de la costa i després, s’enfilarà cap a les Gavarres. Els equips estaran formats per un mínim 6 persones i màxim de 8 persones, 4 de les quals han d’estar sempre en marxa i la resta seran de l’equip de suport. Els integrants de l’equip es poden rellevar entre ells en qualsevol dels punts de control de pas.

Integren l’equip:

  1. Eduard Hernández.
  2. Judit Martín.
  3. Alvaro Elia.
  4. Jose Luis Diez.
  5. Javi Galvez.
  6. Humberto Vila.
  7. Ricard Corominas.
  8. Paco del Olmo.

Corredor reserva:

Jose Gomez.

Massatgista:

Pep Diaz.

Conductor i Logística:

Juanjo Hernández.

APORTACIONS A L’EQUIP GAS MOUNTAIN

Podeu col·laborar amb nosaltres fent una donació a Oncolliga Girona ó fent aportació per les inscripcions de lequip contactant amb Gas Mountain.

https://www.oncolligagirona.cat/col-laborar-i-donacions/donation/7/744.html

Contacte

Tot això no seria possible sense el suport dels nostres patrocinadors i amics, des de GAS MOUNTAIN volem agrair el seu suport i la seva col.laboració:

             Pep Diaz amic Gas Mountain

   

                 

 

                  

                  

        

 

Scroll to Top