/PRESENTACIÓ EQUIP ONCOTRAIL’20 GASMOUNTAIN TEAM#66/

L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre.

SUMA’T AL REPTE

Si et sumes al repte, contribuiràs a recollir fons per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques…) amb la supervisió del comitè tècnic de l’entitat. També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l’ Institut Català d’Oncologia de Girona. A més, si et sumes al repte ens ajudaràs a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.

DONACIONS 2020

Vols fer una donació a l’equip GAS MOUNTAIN? Fes clic al porquet.

https://www.oncolligagirona.cat/col-laborar-i-donacions/donation/15/1576.html

L’EQUIP ONCOTRAIL’19 GAS MOUNTAIN TEAM #12

La configuració d’aquest any:

Javier Gálvez Martinez
Òscar Sánchez Gomez

Humberto Vila Conte
Jose Luis Diez Poncelas
Xavi Blanco
David Serra
Paco  Del Olmo Puertas
Montserrat Arbusà

LA CURSA

Amb 250 equips i 2000 participants el dissabte 5 d’Octubre del 2019 a les 9 del matí a la plaça de Can Mario de Palafrugell arrancarà l’Oncotrail’19.

EL RECORREGUT

La cursa es du terme a Baix Empordà i té recorregut circular d’uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.

L’itinerari transcorre entre camins de ronda de la Costa Brava i corriols de les Gavarres, passa per 10 punts de control i avituallament situats a la platja de Castell, Llafranc, Puig Son Ric (Begur), Platja del Racó (Begur), Pals, Cau dels Pins (Forallac), Camp de la Cadena, Fitor, Calonge i Vall-llobrega.

L’ASSISTÈNCIA

Una menció especial com sempre als incombustibles Juanjo Hernández i al nostre super massatgista Pep Diaz, moltes gràcies per ser com sou, ho feu tot més fàcil.

https://www.lavanguardia.com/cultura/20181117/452972280365/grupo-excursionistas-solidaridad-mdm-gas-mountain.html

Tot això no seria possible sense el suport dels nostres patrocinadors i amics, des de GAS MOUNTAIN volem agrair el seu suport i la seva col.laboració:

 

 

Scroll to Top