/ PALEOTRAINING GIRONA /

Vols conèixer als amics de Paleotrainig Girona?

QUE ÉS EL  PALEOTRAINING®?

Paleotraining®  és un sistema d’entrenament funcional basat en el moviment originari de l’ésser humà, a través de l’ús del teu cos en un entorn natural.

El nostre material genètic ha canviat tot just un 1% des que som humans, mentre que l’entorn i els nostres hàbits són molt diferents a quan ens vam forjar com aquesta espècie. PaleoTraining® busca recuperar les capacitats físiques originàries de l’ésser humà a través d’exercicis coherents amb la nostra biologia i fisiologia. PaleoTraining® es presenta com la base de qualsevol programa esportiu, ja que la seva finalitat és generar salut i augmentar el rendiment físic.

QUÈ OFEREIX?

PaleoTraining© assegura recuperar el nivell físic i funcional del passat, sent un model d’entrenament amb fonaments i amb una imatge actual, però afermant en una tecnologia del futur.

MOVIMENTS NATURALS
CADA SESSIÓ ÉS DIFERENT
ENTRENAMENTS PERSONALITZATS
AMIDAMENTS ANTROPOMÈTRIQUES
ASSESSORIA ALIMENTÀRIA CONTINUADA
BASAT EN LA SALUT, NO NOMÉS VEURE’S BÉ
PROMOU HÀBITS SALUDABLES
ÉS UN ESTIL DE VIDA

Les 5 millores que assegura PaleoTraining ©:

Millora de la postura.
Millora de la condició física.
Millora de l’energia i vitalitat.
Millora de la salut.
Millora del pes.

Vols ser TRAINER PALEOTRAINING™?

A Paleotraining Girona t’ho posen molt fàcil: Et prepararan per Curs Oficial Trainer PaleoTraining.

El Trainer és el professional bàsic d’una Sala Paleo: interpreta els POD‘s (Paleo Of Day) i els planning personals dels usuaris a través del perfecte coneixement dels diferents sistemes d’entrenament i els diferents moviments.

Durant el curs de formació en PaleoTraining © el nou trainer aprèn coneixements sobre l’alimentació evolutiva i com aconsellar a l’usuari en diferents àmbits de la salut. D’altra banda aprofundirà en les diferents vies d’obtenció d’energia i el control de les intensitats d’esforç que s’apliquen en PaleoTraining ©.

Aquest programa de formació aprofundeix en el maneig de la metodologia ATR (Acumulació, Transformació i Rendiment), la realització d’Antropometries i l’elaboració de programes d’entrenament amb planificació específica en cicle-temporadesel que permet controlar l’evolució dels canvis que es produeixen en els usuaris de PaleoTraining © amb relació a la massa grassa i la massa magra i portar un control exquisit de les càrregues aplicades a l’usuari.

Els trobareu a: C/ Cor de Maria 8, Girona. Telf. 872 50 56 26

Horari:

Dilluns a Divendres: 7,00h a 22,00h

Dissabtes: 8h a 14,00h

DESDE 59,90€ /mes 

 

Scroll to Top