/#01 ONCOKIDS CURSA GARRIGUELLA LA MATA 2017/

https://www.oncolligagirona.cat/esports/oncokids.html

ONCOKIDS neix de la unió d’esforços de la Fundació Oncolliga Girona, Curses.cat, Gas Mountain KIDS i un seguit de curses de muntanya de l’Alt Empordà amb objectiu de crear un circuit de curses de trail per mainada, per fomentar l’activitat física i de lleure a la natura en família, promoure els valors positius de l’esport no competitiu i la solidaritat, així com el nostre patrimoni natural. En el moment actual, en què costa molt conciliar la vida familiar i laboral, és una manera de passar un dia d’esport en família. Monitoratge a càrrec d’Alvaro Elia (https://alvaroelia.es/).

Cursa de la Mata, a Garriguella. La segona del Circuit de curses de trail Infantil ONCOKIDS en benefici de la Fundació Oncolliga Girona. A les 9 del matí la plaça de l’Església de garriguella es va omplir de corredors i caminadors disposats a pasar un dia de trail a una de les zones més maques de l’Alt Empordà, i els companys de Tocavents de l’Albera i Running les Formigues no varen defraudar. Dos circuits, de 16 i 8 k, on tothom hi tenia lloc. En total, quasi 200 runners.
Al circuit de 8k, més de 70 superherois d’entre 4 i 12  van gaudir d’un dia de trail a la vegada que amb les seves inscripcions ajudaven als malats de càncer i els seus familiars. Un circuit de 8k i +300 per camins i corriols de l’Albera.
La marea groga és cada vegada més gran…..

Podeu trobar més fotografies al FACEBOOK de ONCOKIDS a l’enllaç següent:

https://www.facebook.com/pg/somsuperherois/photos/?tab=album&album_id=1798240070504397

Podeu descarregar el track de la ruta al WIKILOC de GAS MOUNTAIN en aquest enllaç:

 

Ens veiem a la següent ONCOKIDS, la 2ona Edició de la FOX TRAIL de Sant Llorenç de la Muga amb 7K, 16k i 23K . la tercera del circuit!!!
Una cursa fantàstica a un lloc especial i màgic. El lloc perfecte per que els nostres superherois gaudeixin del trail de debò.
Gracies, amics de la 2a FOX TRAIL per posar-ho tot de la vostra part. Ara ens toca a nosaltres. Som-hi, valents i valentes???
RECORDEU!!! inscripcions a 5€ solidaris amb els malalts de càncer, i dorsal solidari per si no pots venir pero ens vols ajudar.
Tot a www.curses.cat
Fundacio Oncolliga Girona, Oncotrail, Proauto, Gas Mountain KIDS, Fox Trail, Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga  i Curses.Cat moltes gràcies¡¡¡

Oncokids

 

Scroll to Top