/#02 ONCOKIDS CURSA LA FOX DE SANT LLORENÇ DE LA MUGA 2017/

https://www.oncolligagirona.cat/esports/oncokids.html

 

http://foxtrail.cat

 

La FOX TRAIL neix d’una il·lusió per part d’un grup de persones que s’estimen el seu poble. Partidaris d’un model de cursa innovadora i on la gent vingui a gaudir dels desconeguts com inòspits. Els boscos de Sant Llorenç són casa de  les guilles i  la FOX TRAIL van dissenyar el recorregut perquè no perdi l’essència que simbolitza l’autèntica muntanya, i els ONCOKIDS així o van viure. Monitoratge a càrrec d’Alvaro Elia (https://alvaroelia.es/).

Ens veiem a la següent ONCOKIDS, el dia 28 de Maig arriba la 3ª Camí de Carros organitzada pel Centre Excursionista de Peralada!!

Aquest any amb recorregut ONCOKIDS de 9K, serà una cursa molt divertida, amb corriols, pas entre vinyes i uns camins de carros que ens ofereixen unes fantàstiques vistes de l’Empordà.
Tota la informació necessària la podreu trobar a la pàgina web del Centre Excursionista Peralada: www.ceperalada.cat

El lloc perfecte per que els nostres superherois gaudeixin del trail de debò.

Gracies, amics de la 3ª Camí de Carros per posar-ho tot de la vostra part. Ara ens toca a nosaltres. Som-hi, valents i valentes???

RECORDEU!!! inscripcions a 5€ solidaris amb els malalts de càncer, i dorsal solidari per si no pots venir pero ens vols ajudar.
Tot a www.curses.cat
Fundacio Oncolliga Girona, Oncotrail, Proauto, Gas Mountain KIDS, Fox Trail, Ajuntament de Sant Llorenç de la Muga  i Curses.Cat moltes gràcies¡¡¡

Oncokids

 

Scroll to Top