/MONTSERRAT SKYRACE EXPRESS’19 by PERE MILLS/

Aquest passat diumenge 10 de febrer ha esdevingut la setena edició de la Montserrat Skyrace, una cursa a cavall entre les comarques del Bages, l’Anoia i el Baix Llobregat, on s’aixeca la muntanya màgica, símbol de Catalunya. La serra del massís de Montserrat dibuixa un contorn tan singular que desperta l’admiració d’aquells que gosen desafiar-la. On Pere Mills va tornar a emprendre un any més a l’aventura de la MONTSERRAT SKYRACE EXPRESS 15K 800+.

Tornar a casa, un orgull corre per aquestes muntanyes de Montserrat, les muntanyes que he vist d’ençà que vaig néixer i he recorregut fent excursions de petit amb el meu pare i germans. Quins records!!!!
15 quilòmetres de muntanya amb 800 metres de desnivell positius, de Monistrol a Santa Cecilia.
Posició 50 de la meva categoria, i 70 de la general, d’un total de 275 corredors .
Amb un temps final de 1hora  46minuts i 17segons, rebaixant el meu temps personal, només puc dir que tornaré  pels corriols extraordinaris i secrets d’aquestes muntanyes.

 

Des de GAS MOUNTAIN volem agrair l’esforç que ha fet en Pere portant la nostra samarreta a aquest lloc màgic que tant representa per nosaltres, moltes gràcies i sobretot no deixis de fer el que més t’agrada que és fer-nos feliços. L’any vinent més i millor.

 

 

Scroll to Top