/MOLTES GRÀCIES, CORREDORS MDM.cat 2017/

Fragments que es fan feliços i ens donen força per tornar-hi:

TOTI BES:

Avui bona rostida a Beudatrailrunning del bo! Felicitats Jaume Zulet!, i Xavi Llamas ets com el  vi! Trail Running Girona.

NÚRIA PUIG RIGH:

Una gran cursa la MDM¡¡Hem gaudit com salvatges per aquells corriols, pujant i baixant, … bona organització, bon marcatge, i molt molt bona gent Gas Mountain¡¡¡ Gràcies Dr., Soler¡¡¡ Els Reptes del DR. Soler.”

AINA CUSÍ BATLLE:

Diumenge a la MDM una cursa molt maca, tècnica i dura. On no vaig poder fer els 21 km previstos per motius de cames, per tant vaig decidir retallar i finalitzar la cursa de 12 km, ja que la cursa ho val. Molt bona feina Gas Mountain.

EDUARD BARTRA MARTíNEZ:

La felicidad de cumplir una nueva metasea cual sea el resultado.

ALEIX ALEGRE CLAVEROL:

El diumenge passat disputava la segona cursa de muntanya a Beuda.
Començava la cursa amb 7,5 km de pujada, molta pujada, 900 metres positius i amb molt de ritme! Aquest ritme es va anar dispersant quan portava 3,5 km i 350+ i llavors va tocar caminar i córrer. Em van passar uns quants corredors però sabia que no podia deixar-ho tot en la pujada i que volia gaudir de la baixada.
Un cop a dalt amb els 900+ a la butxaca tocava agafar aire i gaudir fins a la meta. En la baixada vaig treure totes les forces que tenia i vaig avançar a 4 participants.
Un cop arribat a la meta s’acabaven els 12 km i 900+, en un temps de 1 h 39 min i en 10è lloc de 97 participants! Supersatisfet!
Un altre cop la companyia de la meva parella i una amiga seva van fer de la cursa i del diumenge un dia molt especial i divertit! Gràcies!
Donar les gràcies també a l’organització Gas Mountain per la magnífica cursa, el bon ambient i els bonics corriols! Fins a la següent.

IU JAUME AMETLLER:

Patint de valent el diumenge a la MDM!!! Sense acabar de trobar les sensacions pujant però recuperant molt a la baixada.
Felicitats a Gas Mountain per fer una cursa tan guapa, recorregut de 10!
12 km +900 metres 1 h 31 min (5è absolut).

JOSE NAVAS “IRON NAVAS”

Gran Domingo, gracias a colnatursport por cuidar de mi y hacerme participe de una buena cursa de montaña, organizada por los amigos de Gas Mountain, con un recorrido rompepiernas y espectaculares vistas…la MDM  21 km de disfrute y dureza no me a defraudado en absoluto…. Y lo mejor que sin molestias al correr. Gracias a todos los compañeros de Esports Maverickredink.shop y sponsors que me motiváis y me hacéis mejor el camino.Gracias!!!!

XAVI LLAMAS:

Gaudint dels paisatges tan macos que tenim al nostre país, cursa MDM, Beuda!!! Amb un tercer lloc. Amb el suport d’Alchimia Solidària, Sport HG, CIM Esports, Kiroxavi.

GUILLEM QUER:

Per cada corredor que recorre el món participant en maratons, n’hi ha milers que correm pel gust d’escoltar les fulles i la pluja i que esperem que arribi el dia en què ens resulti tot tan fàcil com a un ocell volar. És aquí quan sabem que l’esport no és una prova, sinó una teràpia, no és un desafiament, sinó una recompensa, no una pregunta, sinó una resposta. MDM, Gas Mountain.

GICH’S SESSIONS:

Una bona grupeta Gich’s Sessions ahir a la cursa MDM molt ben organitzada per Gas Mountain. L’any vinent segur que ens hi tornem a veure! Gran feina de neteja de corriols al territori Mossén Cinto.

EDUARD HERNANDEZ:

Recorregut impressionant!!

PIRATES DE LA MUNTANYA”KNUERUS”:

“MDM 12K D+900 & 21K D+1500
Sortint de Beuda cap a la Mare de Déu del Mont
Una cursa molt xula, dura i espectacular…. una de les imprescindibles!
En Pol, el més petit de tots va fer un “carrerón”!!! Felicitats campió, ets un heroi
Saluuuuut penya!!! Continuem voltant per aquests camins que ens porten a llocs tan màgics!!!

GERARD MATEU ROURA:

Cursa MDM molt maca i divertida, però a la vegada força dura, també ben organitzada.

PEP DIAZ:

Quin dia!!! Veure corredors esgotats i rebentant de felicitat…Impagable!! …i alguna rampa cap al final que se soluciona com es pot. Moltes gràcies a tots!!!

IRENE SILVA ORTENSI:

Sóc l’Irene Silva Ortensi vaig voler fer la vostra cursa si o si i és una de les millors que he fet fins ara 100% muntanya amb pujades i baixades ….. i sobretot unes vistes espectaculars!!!
Tot molt ben senyalat, avituallament correctes, aquests del Gas Mountain su curren moltíssim.
Gràcies a l’Àngels Teixidor per animar-me a fer-la, i gràcies a l’Alvaro Elia pels seus ànims en el recorregut, gràcies Adrià Buxeda Presley per les fotos
Moltes gràcies al trofeu RED*INK a l’esforç tot un detallàs per la vostra part.
Moltíssimes gràcies a tots.

CRISTINA RODRIGUEZ LLADO:

Subida a la Mare de Déu del Mont en Beuda!
Duro para mi nivel pero feliz de haber participado.
Gracias Gas_Mountain 

Volem agraïr la participació de tots vosaltres que heu viscu i sentit aquesta cursa i heu volgut compartir el vostre moment.
Gràcies a tots per la vostra col·laboració i us esperem l’any que ve amb més i millor¡

Scroll to Top