/MDM 42K TEST & COLUMBIA® ZERO RULES® REVIEW/

Avui presentem el track 42k de la MDM, un track que us portarà a una aventura total i definitiva per la muntanya del Mont, esperem que us agradi, i qui millor que en Ruben Cruz per fer la presentació

En Ruben Cruz té una intensa trajectòria en el món de la competició i ha participat, entre d’altres curses, a la UTMBRonda dels cimsEndurance Festival Templiers, UltraPirineu, Transvulcania, Ultra Bosques del Sur, per aquest motiu Gas Mountain ® l’ha escollit com el corredor ideal per fer el test del recorregut 42K de la MDM, un recorregut que teníem amagat amb un calaix fa molt de temps, però que la pressió ens ha fet que el revelem a tot el públic.

Quan ja pensava que ho havia vist tot, em trobo amb aquest recorregut, una proposta que no em puc negar a fer, la curiositat em corre per dins, vull provar de fer aquesta nova ruta que té una pinta impressionant. Començo a Beuda seguint la MDM Original de 21k fins al Soler, és en aquest punt on abandono el traçat i m’arribo al Puibalí on, una mica abans, m’endinso al bosc, direcció Lliurona per sota de la Serra de les Corones, fins a la Creu del Carig, després agafo el camí de l’escola que arriba a Lliurona. Un cop a Lliurona baixo pel Camí del Carter fins a Albanyà, pujada dur fins a la Bauma d’en Noguer, i seguidament un corriol dur i perdedor, però impressionant, arribo a les Arcades, respiro una mica i ja poso la directa pel camí del Roure de la Font del Bac i torno a empalmar amb la MDM 21K fins a Beuda. Tot plegat una bogeria que requereix certs coneixements de la zona i que m’ha agradat molt, i recomano a tots els que tingueu ganes d’aventura. (Ruben Cruz)

Us podeu descarregar el gpx a Wikiloc:

BEUDA – FONT DE ROCAPASTORA – CASTELLOT DE FALGARS – FALGARS – COLL D’EN SERRA – CLOT DE JONCANAT – BALMA DE CAN PENTINET – EL SOLER – PUIGBALÍ – COLL DE LES CANALS DEL CARIG – LLIURONA – ALBANYÀ -BAUMA D’EN NOGUER – LES ARCADES – COLL DE LES CANALS DEL CARIG – ROURE DE LA FONT DEL BAC – COLL DE JONCANAT – EL MONT – SANT LLORENÇ DE SOUS – CASTELL DELS MOROS – BEUDA

(En record d’en Josep Quintana Juanola, i amb agraïment al Martí Renart del Soler pels seus consells).

El test de la MDM 42K ens ha servit per realitzar una review de la samarreta Columbia ® Zero Rules ® en les mateixes condicions que hi ha amb una cursa, amb resultats molt satisfactoris de la mà d’en Ruben Cruz. Que ens diu el que pensa de la mateixa:

Samarreta molt còmode amb una amplada que la fa molt portable, el que sembla amb un començament una samarreta gruixuda, suposo que pel material que utilitza, acaba sent una molt bona companya de viatge, eixuga la suor amb una velocitat increïble i et dóna la sensació d’anar tota l’estona amb una samarreta acabada de posar, i amb la calor passa exactament el mateix, amb un dia com avui de Sol fort al pic del migdia, et dóna la sensació d’anar pràcticament nu. Moltes gràcies Columbia ® per fer-nos arribar aquest material, no sempre fa tanta il·lusió estrenar samarreta. (Ruben Cruz)

Volem agraïr a Columbia Sportwear ®la seva predisposició a aquest test.

Podeu visitar la botiga a:

Columbia Outlet La Roca, La Roca Village, Unit 10,08430 Santa Angès de Malanyanes, La Roca del Vallès (BARCELONA)
Telèfon: +34 938 423 706
Obert de Dilluns a Divendres 10:00 – 21:00
Dissabte 10:00 – 21:00
Diumenge 10:00 – 21:00

Amb la col·laboració d’Aresta Camp Base.

 

 

 

Scroll to Top