/MAVERICK VIÑALES AMB LA ONCOKIDS 2017/

http://www.maverick25.com/

Segurament en un dels dies més importants de la carrera professional d’en Maverick Viñales, es marca un detall gegant i ens convida a tots a seguir la ONCOKIDS que neix de la unió d’esforços de la Fundació Oncolliga Girona, Curses.cat, Gas Mountain KIDS , un seguit de curses de muntanya de l’Alt Empordà amb objectiu de crear un circuit de curses de trail per mainada.

A GAS MOUNTAIN estem molt contents pel que pot significar aquesta motivació extra a tots els participants del circuit, com als seus col·laboradors i voluntaris per seguir endavant. Aquest gest segur que incrementarà les ganes de participació,i com ja sabeu ser solidari mola i que tots som superherois.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1801920366803034&id=1759776244350780

Recordem amb especial la bona predisposició que Maverick Viñales ha tingut sempre amb els nostres petits projectes, en especial a la campanya FUCK CANCER que va facilitar molt la participació de l’equip GAS MOUNTAIN TEAM a la cursa solidària Oncotrail que és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. Aprofitem per recordar-vos que aquest any també i serem ens costi el que ens costi per tirar endavant aquest projecte tan engrescador. Si creus que som el teu equip pots col·laborar amb nosaltres a ajudar en el següent enllaç i portarem l’equip ONCO TEAM 10 GAS MOUNTAIN a la línia d’arribada tots som GAS MOUNTAIN.

https://www.oncolligagirona.cat/col-laborar-i-donacions/donation/4/451.html

Especial agraïment a Alex Salas Velasco i Marc Noblejas , sense ells no seria posible.

CALENDARI ONCOKIDS 2017:

Cursa del Castell de Sant Ferran – 1 de maig
Figueres

Fox Trail – 21 de maig
Sant Llorenç de la Muga

Camí de Carros – 28 de maig
Peralada

Cursa de la Cirera – 4 de juny
Terrades

Cursa de la Mata – 12 de juny
Garriguella

Entrecastells Nocturna – 25 de juliol
Vilajuïga

Cursa del Fau – 14 d’agost
Maçanet de Cabrenys

Despertaferro – 11 de setembre
Bàscara

Tramunt-Trail – 16 d’octubre
L’Escala

Trail dels Lluets – 22 d’octubre
Viladamat

Sant Silvestre – 31 de desembre
Navata

CALENDARI 2018:

Marxa del Balcó – Gener
Palau Savardera

Run4Cancer – 4 de febrer
Figueres

Marxa Trail Pic de l’Àliga – abril
Roses

 

 

Scroll to Top