/LLUITA PELS TEUS SOMNIS: OBJECTIU K2 – Lluc Amor/

I perquè no? Tots tenim un somni, i la gent jove necessita suport, donem a conèixer aquest canal d’Instagram @lluc.amor_.

A Gas Mountain sempre ens ha agradat donar suport a qui comencen, però en Lluc ens ha sorprès amb un objectiu gegant. Estarem molt pendents de la seva evolució, perquè els somnis no han de desaparèixer.

Em dic Lluc tinc 19 anys, sóc de la Garrotxa. Fa uns dos anys vaig començar a descobrir el món de la muntanya. Des de llavors s’ha convertit en un estil de vida. Corrent, escalant, fent senderisme. Vaig endinsant-me cada vegada més en el privilegi de la natura.
Desitjo seguir aprenent de la natura, i seguir gaudint d’aquest món tan ampli, amb tot el respecte i l’admiració que comporta. El meu objectiu és arribar al K2.

Et desitgem molta sort i que comparteixis les teves aventures amb nosaltres.

Scroll to Top