/LA SUSSISSA’19, ESPOLLA/

La primera de l’any, la marxa de La Sussissa!

Amb un ambient i un dia impressionant, no se li pot demanar més a aquesta marxa que ho té tot.

https://marxadelasussissa.wixsite.com/marxadelasussissa

Sortida de la Plaça del Dolmen, passant per darrere de Sant Jaume comencem a caminar per unes vinyes molt cuidades, com no pot ser d’una altra manera a Espolla. Passem el còrrec de Coma Pruna, fins a arribar a la Font de Cadecàson deixarem la pista per enfilar-nos pel còrrec dels Vilars, arribarem als Vilars de Sant Pere Despracon ens reben uns músics molt animats.

 

Travessem el veïnat i continuem pel camí vell dels Vilars, direcció el Corral del Prat d’en Salvi, abans d’arribar-hi ens desviem passant per un suro molt gros i tornem a passar el còrrec dels Vilars. Llavors arribem a l’avituallament dels Masos, un avituallament perfecte per continuar fins a les portes de la zona militar. Amb una vista espectacular de l’Albera i especialment del Castellar Gran que el tenim a tocar,  anirem per un corriol fins les vinyes de Les Sorreres. Val molt la pena aturar-se a visitar la barraca de pedra seca CODI: 18694 de la Wikipedra que es troba en un estat força bo, però que no estaria de més que algú li fes una repassada petita, per conservar el seu estat i deixar-la perfecte, una veritable joia.

 

Un cop passat el Rudesquers, ens enfilem al Puig del Pal, i, un cop comencem la baixada, trobarem una creu de pedra fins a arribar a Espolla per una pista sense complicacions. Amb això i després de menjar-nos la Sussissa corresponent, només ens queda felicitar a l’organització, l’ajuntament d’Espolla i els espònsors que han ajudat a fer possible aquest fabulós dia.

Wikiloc Marxa de La Sussissa 2019

El Gas Mountain Team:

Com sempre imparables, avui teníem el 112 ben a prop pel que pogués passar.

 

Scroll to Top