/LA MARRANA SKYRACE 2019 BY GAS MOUNTAIN/

El circuit de la Vota del Gegant de 22Kms i més de 1.900m de desnivell positiu i el circuit del Circ de Morens de 12kms i més de 1.100m de desnivell positiu, són les propostes espectaculars del MADTEAM club excursionista per la cursa de muntanya La Marrana Skyrace que ha tingut lloc a Vallter 2000 i arriba a la seva 8a edició.

La cursa de La Marrana Skyrace ho té tot, dos circuits circulars, una bona bossa pel corredor, ben organitzada, bons avituallaments  i marcatges per ser alta muntanya, molt bé en general. Espectacular avituallament d’alt coll de Marrana amb aigües i aigua amb electròlits, fruita tot pujat amb Helicòpter. Bona assistència sanitària amb trasllat Helicòpter i amb sanitaris in situ. Al final de la cursa massatges per qui vulgui o necessiti.

Aquesta ha sigut la meva primera cursa d’alta muntanya. Una cursa dura, on  sobretot es nota l’alçada sortida a 2000 m. arribant als 2600 m. Molt tècnica a les baixades i ràpida en alguns trams. Jo vaig fer la cursa que es diu Circ de Morents amb 12k i 1100 m. acabant amb la 4 posició de categoria màster 40 amb la general 28.
Un cursa amb molt jovent, nois i noies amb edats de menys de 23 anys i al capdavant de les curses molt de nivell.

Una cursa d’alta muntanya que els que som de l’Empordà tenim molt a prop.
El dia abans de la cursa tota la família vam dormir al Refugi d’Ulldeter, un refugi molt top. Aquesta cursa la vaig patir però gaudir  moltíssim.

David Serra, Gas Mountain Team

Amb la col·laboració de Volkswagen Autopodium FiguerestraXapp, Columbia Outlet La Roca.

Scroll to Top