/GIMCANA “EL FOLLET D’AVINYONET” 2018/

Aquest any Gas Mountain ha col·laborat amb l’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós amb una gimcana de cinc proves d’habilitats no competitiva, on els nens s’ho han passat d’allò més bé:

El CUC LLARG, una prova d’agilitat estratègia i lateralitat, a la línia de sortida, els nens asseguts uns darrera els altres molt junts i  agafats de la cintura, al senyal de sortida, han començat a caminar amb el cul a poc a poc.

La MÀRFEGA MÀGICA, una prova  d’equilibri més enginy, entre tots han agafat un llençol amb una pilota a sobre, amb la pilota en equilibri han caminat tots plegats fins a arribar a la 3e prova tot fent voleiar la pilota.

El LLAC QUE NO TENIA AIGUA, han agafat aigua d’un cubell ple amb un got i l’han transportat a un cubell buit que no tenia aigua, finalment tos han quedat xops.

La CARRERA DE SACS,  estratègia i coordinació per arribar a la prova cinc amb el menor temps possible saltant tots junts.

La CULLERA I L’OU uns han fet de guia i els altres amb els ulls tapats s’han de deixat guiar en un recorregut seguint un esquema de recorregut marcat a terra amb guix.

Volem agrair especialment al nostre monitor Jose la gran feina realitzada avui, fent molt content a tots els participants de les proves, per ell el nostre reconeixement, i a l’Ajuntament d’Avinyonet de Puigventós felicitar-lo pel muntatge de la fira, sempre ens sentim com a casa. Continuarem el nostre projecte endavant, ens retrobem a la novena “Fira del Follet”.