/GAS MOUNTAIN LOCAL GUIDE LEVEL 10 – 360 GOOGLE MAPS STREET VIEW TRUSTED/

Ho hem aconseguit, ens hem classificat dins dels primers 500 Local Guides de Google a tot el món (Nº 475), i continuem amb la principal finalitat de l’associació, el foment de l’activitat física en el medi natural mitjançant la pràctica de qualsevol tipus d’esport relacionat amb la muntanya així com la promoció de la salut, l’envelliment actiu, la preservació del medi ambient i la conservació i recuperació del patrimoni natural i cultural de la zona.

GAS MOUNTAIN® pretén dinamitzar la vida social a través de l’organització d’activitats esportives, d’oci i culturals i fomentar el treball en xarxa amb altres organitzacions i associacions que treballin en el territori i amb qui comparteixin els mateixos valors, i que millor que entrar a Google Maps per la porta grossa.

Què és Google Local Guides? és una comunitat d’exploradors d’arreu del món que de manera col·laborativa comparteix a Google Maps informació sobre els llocs que visita. No només restaurants, qualsevol lloc es pot marcar al mapa, pot ser un castell, un dolmen, un lloc d’interès històric, … L’experiència està gamificada per a l’usuari i pot compartir informació sobre els llocs que visita. Ser Local Guide de Google ajuda als altres proporcionant informació sobre comerços, llocs d’interès, centres culturals, etc.

A més, tenir un nivell superior de Local Guide pot fer que la seva foto es posicioni sobre altres més antigues. La insígnia Local Guide simbolitza l’experiència sobre el terreny i el compromís de compartir experiències diàries que permetin prendre decisions en temps real arreu del planeta. Si vols començar com a Google Local Guide cliqueu “comença a col·laborar” a Google Maps.

I si ens voleu contractar, no ho dubteu, som 360 Street View Trusted, us farem les fotos 360 que necessiteu.  Clickeu en aquest enllaç: https://www.google.es/streetview/hire/

Termes i Condicions del programa Local Guide:

https://maps.google.com/localguides/rules

 

 

Així mateix continuarem col·laborant amb les accions del projecte Local Guides Clean The World:

https://www.localguidesconnect.com/t5/General-Discussion/Local-Guides-clean-the-world-A-Local-Guides-project/m-p/704762#M197934