/GANXOTRAIL 2020 IS COMING/

Els eixelebrats de la secció de corredors del C.E. Montclar de Sant Feliu de Guíxols us volen animar a participar a la Ganxo Trail, no volen superar expectatives ni fer la cursa de l’any, volen organitzar una cursa divertida. Després d’una primera experiència molt positiva, el 12 de gener de 2020 tornen amb la 2a edició de la “GANXOTRAIL”, amb 16 kms i 650m de desnivell positiu, es tracta d’una cursa 100% trail en un entorn natural i paissatgístic acollonant, amb vistes de mar i muntanya de l’Ardenya.

Qui coneix l’Ardenya i la Costa brava, ja sap dels seus encants. Qui coneix els Ganxons i Ganxones ja saps que hi ficarem ganes i cervesa. I si no coneixes l’Ardenya, ni la Costa Brava, ni a cap Ganxó o Ganxona, ja tens una raó per anar-hi. 

Video de Xevi Codola a la GANXO TRAIL’19.

Recordeu l’hora de sortida d’aquest any (cursa i marxa) serà a les 10:00h al pàrquing de l’estació de busos de St. Feliu de Guíxols. Hi ha modalitat de marxa (10kms), per qui no vulgui córrer i la vulgui fer xino-xano. Amb preus molt raonables us podeu inscriure alweb  http://ganxotrail.tempsxcurses.com

+INFO: http://www.cemontclar.cat/ganxotrail-2020

/GANXO TRAIL 2019 by GAS MOUNTAIN/

Scroll to Top