/ FEM DISSABTE A ORRIOLS- LET’S CLEAN UP 2019/

Dissabte passat, 11 de maig de 2019, l’Ajuntament de Bàscara amb la col·laboració de l’Associació de Gas Mountain va organitzar una matinal de neteja al camí de la Mota , sota el lema “Fem dissabte”,  participant un any més a la campanya LET’S CLEAN UP, que consisteix en una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

L’activitat va comptar amb la participació de 17 voluntaris, que amb poc més de do hores van recollir un abocament il·legal de vidre, runa, rebuig i voluminosos. Per dur a terme l’acte es va seguir el camí de la Mota, aquest camí forma part dels camins de Sant Jaume a Catalunya, i està inclòs a l’etapa Bàscara – Girona, també s’utilitza a la setena etapa de la 3mpordA d’Orriols a Bellcaire d’Empordà.

Abans i després de l’acció LET’S CLEAN UP.

Per finalitzar la jornada es va fer un petit passeig fins a les fonts de Can Casadevall i del Mas Castelló, visitant també el Gorg Blau, un indret singular molt amagat.

En la darrera edició de 2018 , a Catalunya vam tenir 275 accions de neteja organitzades per part d’associacions, escoles, empreses, administracions…

Anteriors edicions LET’S CLEAN UP by Gas Mountain:

/SORTIDA FEM DISSABTE A LA GARRIGA-LET´S CLEAN UP 12-05-2018/

/LET’S CLEAN UP EUROPE! 2017 by GAS/

/SORTIDA FEM DISSABTE A LA GARRIGA 03-03-2018/

 

 

Scroll to Top