/FELICITATS CAMPIONS DE CAMPIONS/

https://www.oncolligagirona.cat/esports/oncokids.html

Els Oncokids sortíem amb el número 1 a la 12a Volta a Osona amb sortida des de Manlleu. Sabíem que el campionat el teníem a prop,  quedant per davant del cinquè lloc, l’Andreu Ferrer Pérez i en Josep Pla Carbonell, amb el suport d’Old School Drivers guanyaríem la copa catalana de regularitat, primers de 75 participants en la seva categoria, d’un campionat dividit en 3 categories depenen de l’edat del cotxe, amb total de 5 proves.
Ja ho teníem! Però va succeir el impensable, aquí us deixem el relat del pilot Josep Pla:

“Bona nit, ahir vam començar amb moltes ganes però no aconseguíem agafar el ritme als primers metres dels trams, tant ens en faltaven com en sobraven.
Vam parar a Ripoll a menjar i, l’analitzar els primers resultats vam veure que ens costaria estar al davant, però que estàvem molt a prop de l’equip amb el quual ens jugàvem el campionat.

Al tram 4, just després de dinar, a mig tram es va cremar la instal·lació elèctrica, tot els aparells desconnectats i molt de fum dins el cotxe, que per sort no van arribar a fer flama,   vam arribar al final del tram com vam poder, l’Andreu intentant empalmar cables cremats en marxa i jo seguint un ritme a ull, no va anar malament.

Vam sortir al tram 5 amb els aparells funcionant, però sense alimentació, si no ho arreglàvem en acabar la pila adéu al ral·li. En el reagrupament de la tarda l’Andreu va empalmar tot el que va trobar i vam poder seguir només amb un mínim d’aparells amb llum justa per veure alguna cosa dins. Anàvem 21 de la general i 8 de la nostra categoria.

Alguna cosa s’havia fet malbé, en els aparells tot sovint s’apagava la sonda i no marcava res, fins a 7 vegades ens va passar, vam tenir la sort que sempre o va fer fora de tram.
En els trams de la nit vam ajustar millor i finalment vam pujar fins a 13 de la general i 4 de categoria, molt bon resultat per tot el que havia passat.

Però no vam aconseguir el desitjat premi, ja que el nostre rival va aconseguir acabar 3 del ral·li i 2 de la categoria, això feia que empatéssim a punts a la general, descomptant el pitjor resultat, el reglament deia que a empat de punts el que fes més bon resultat a l’últim ral·li s’emporta a la copa.L’any passat segons per 5 punts, i aquest segons empatats a punts, a veure si l’any que ve és la definitiva.”

A nosaltres només ens queda felicitar als campions per aquest subcampionat tan merescut, per nosaltres els guanyadors de cada cursa sou vosaltres per aquest gest tan gran que feu desinteressadament i que no pareu mai de ser com sou, moltes gràcies i fins al proper ral·li.

El vehicle està destinat a la promoció del circuit de curses de trail per mainada, aquest circuit pretén fomentar l’activitat física i de lleure a la natura en família, promoure els valors positius de l’esport no competitiu i la solidaritat, així com el nostre patrimoni natural, i l’equip dels Amics del Motor Antic i Esportiu de Llagostera, seran els  ambaixadors per les carreteres gironines.

     

Scroll to Top