ETAPA II 3MPORDA 2020 (COLL DE BANYULS – EL PERTÚS)

Torna la 3mpordà amb més empenta que mai, el recorregut de 12 etapes amb més de 330 km i 11.500 m de desnivell positiu per la comarca de l’Alt Empordà, el somni fet realitat, un grup d’excursionistes ha decidit tirar-se a la muntanya i afrontar el repte, sense presses, etapa a etapa, amb l’objectiu únic de completar la volta. I tu?, a què esperes?

+3mpordA ETAPA 2 (COLL DE BANYULS – LE PERTHUS).

COLL DE BANYULS –  PIC DE SAILFORT – PUIG DE LES GUARDES – PIC DELS QUATRE TERMES – PUIG DE PADRETS – PIC NEULÓS – ROC DELS TRES TERMES – PUIG DE LES COLLADETES – PUIG FORCADELL – MAS NOU – MINES – SANT PERE DEL PLÀ DE L’ARCA – SALT DEL FITÓ – CAMÍ DEL MAS DE LA COMTESSA – LE PERTHUS

Una de les rutes més boniques que podeu trobar al nostre Empordà, vistes espectaculars de les dues vessants tant de la part Francesa com de la Catalana, amb unes sortides de Sol que et treuen l’alè!!
Després de la pujada del Pic de Sailfort realment arribes amb un somriure d’orella a orella, que ha valgut la pena tot l’esforç, carenant anem fent després d’alguna parada obligada, per fer fotos, al majestuós Pic Neulós, sense paraules!!!
Tot seguit anem baixant per un seguit de corriols sinuosos en mig de boscos trets de contes de fades, que porten a la llunyana infantesa.
I arribem al Perthus, cansats però molt contents de la sort que tenim de viure a l’Empordà, som molt afortunats!!!

Carles Taboas

Si voleu participar, descarregueu els tracks al Wikiloc de Gas Mountain, i ens expliqueu per FACEBOOK o MAIL les vostres experiències i descobriments i així nosaltres serem coneixedors de l’estat de la ruta i les vostres aventures, us podeu posar en contacte amb nosaltres gasmountainmdm@gmail.com.

Tots els que feu més de 330km, 11.500 + i respecteu el 90% del recorregut sereu #3mpordalegend. 

Tot això ha estat possible gràcies a molta gent i especialment a les associacions i  col·laboradors: Gas Mountain, Traxapp, A pas d’Àngels, Tramuntanya Llançà, CEJ Centre Excursionista Jonquerenc, Ceb Bellcairenc, Senglanassos i Enduro Salines. Esperem que us agradi i rebre les vostres opinions.

+INFO:

/3MPORDA 360º ALT EMPORDÀ/

Scroll to Top