EQUIP EDC 72 HORES BY GAS MOUNTAIN (I) Ganivet de fulla fixa de 13 cm

Que és un EDC?

EDC és l’acrònim de Everyday Carry que es tradueix com “el que portes diàriament”. En el món buschcraft, de supervivència o de muntanya, no són més que una sèrie d’elements destinats a solucionar una emergència, utilitzar com a equip bàsic o simplement com un equip de seguretat que t’acompanya en les teves sortides. A Gas Mountain hem decidit ajudar-te a fer un EDC per motxilles de 72 Hores, econòmic i de pes reduït, però on no falti cap detall. L’objectiu és que puguis portar un equip lleuger i a la vegada ser autosuficient en cas d’accident.

“Com més se sap, menys es porta” – Mors Kochanski

GANIVET DE FULLA FIXA de 13 cm

Nosaltres triem el ganivet SOLOGNAC SIKA 130, per ser una navalla excel·lent qualitat-preu (20 euros), disposar de funda i tenir un excel·lent rendiment. És un ganivet amb una fulla fixa de 13 cm, d’acer inoxidable molt resistent. El mànec de cautxú sintètic proporciona una excel·lent adherència i un tall molt precís, destaca una bona zona per colpejar molt resistent, sense trencar les catxes. En ser de color taronja, ens ajudarà a no perdre-l.

*Recomanem portar sempre el ganivet dins la motxilla fora de la vista d’altres persones per no intimidar a aquestes, a més de no perdre’l es conservarà net i sec.

Altres ganivets:

El CUDEMAN MT-1, el ganivet bushcraft més venut, està per sobre dels 70 Euros o el FIELDCRAFT  de la marca THE BROTHERS OF BUSHCRAFT no el trobareu per menys de 200 Euros.

Usos del ganivet.

Poden ser molts i variats:
Usar-lo per tallar una mica de vegetació i aclarir el lloc on vols posar la tenda de campanya, construcció d’estructures i eines de fusta, ús de martell, per cuinar, per a defensa, cacera, inclús el pots colpejar contra una pedra i treure espurnes per fer una foguera, …

Complement necessari:

AFILADOR DE MÀ

En aquest cas també de la marca SOLOGNAC per només 6 euros tenim un afilador de doble cara dissenyat per esmolar les navalles i els ganivets amb un angle de fulla de 20 °. Esmolador eficaç, ràpid i segur, amb un costat de carbur i un costat de ceràmica, i color taronja fluor per no perdre’l.

EQUIP EDC 72 HORES BY GAS MOUNTAIN (II) NAVALLA DE BUTXACA MITJANA

Scroll to Top