/ENTRENAMENT 2ª FOX TRAIL 2017/

http://foxtrail.cat/

 

L’equip de GAS MOUNTAIN ja tornàvem a engrescar-nos una vegada més. Aquest cop tocava desplaçar-se fins a Sant Llorenç de la Muga a fer l’entrenament oficial de la FOX TRAIL. Va ser el dia 5 de març, coincidint amb la 25a Fira de la Mongeta de Sant Llorenç.
Tocades les 9, mentre tota la plaça s’anava omplint d’encuriosits nosaltres donàvem el nostre particular tret de sortida a l’entrenament. Només de començar ja ens trobàvem la pujada de la Torre de la Guaita. 127 escalons que ens van plantejar un repte força complicat… sort dels riures, que fan que ens oblidem de tot!!
Després de passar per Roca de la Penya vàrem baixar pel corriol ombrívol que sembla tret d’una pel·lícula de fantasia fins a la urbanització. Un cop allà es va travessar el pont de St. Antoni i ens vam dirigir a la inacabable pujada de St. Jordi. Un cop ets al peu de la pujada sembla com si fos més complicada que una ascensió a un dos mil.
A ritme lent però constant vam arribar a l’últim punt abans de començar a baixar com “punyeteres” guilles sense control. Un cop allà vam començar a descendir com si es tractés del mundial d’esquí de descens. Una roca cap aquí, ara esquivo aquesta branca que quasi em treu un ull, compte amb aquesta arrel, que em portarà directe a la visita del dentista… Culleres com baixa!

Un com a baix ens vam dirigir a la plaça. Allà vàrem gaudir d’una bona cerveseta fresca (alguns van preferir Aquarius jeje) mentre la plaça mostrava alegria i felicitat en aquell dia tan senyalat.

Va ser fenomenal! Si així de bé ens ho passem a l’entrenament o em vull imaginar com deu ser la cursa! Impressionaaaaant!!!!!!!!! Animeu-vos i participeu en aquesta excel·lent cursa ¡¡¡.

I per qui no sabeu què és la FOX TRAIL us ho expliquem, és una cursa pels boscos de Sant Llorenç de la Muga, que són casa de les guilles, en una zona també coneguda com l’Empordà de muntanya o la Garrotxa d’Empordà pel seu terreny muntanyós. Les muntanyes de Sant Llorenç de la Muga, de poca altitud i amb un gran ventall de camins rurals, corriols i pistes forestals li permetran gaudir d’aquest espai natural tot l’any, amb paisatges canviants segons l’estació.

Dispersats per aquest territori de muntanyes vora al riu, hi trobarà petits tresors arquitectònics com l’ermita de Sant Jordi, l’oratori de Sant Ponç, l’ermita i el pont de Sant Antoni vora La Muga, l’ermita i la font de Palau, el Pont Vell, la Font del Lleó... Tot això i més a la FOX TRAIL.

 

Scroll to Top