/ENTRECASTELLS 2019 VILAJUÏGA by GAS MOUNTAIN/

La 6a cursa de muntanya Entre Castells a Vilajuïga es consolida definitivament, un any més tocava repetir l’Entre Castells, una cursa que transcorre per la zona del parc natural del Cap de Creus, a banda i banda de la Serra de Rodes, amb els corredors del GAS MOUNTAIN TEAM participant a les categories de TRAIL 35KM 2.096M D+ i EXPRESS 20KM 896M D+ destaquem que aquesta prova és una de les més dures de la comarca i que ofereix als corredors una cursa molt divertida i tècnica, trepitjant gairebé el 100% per corriols i ofereix unes vistes realment espectaculars .

Coincidint amb la celebració de les curses ENTRE CASTELLS, els dies  22, 23 i 24 de març, Vilajuïga posava en marxa la quarta edició de la FIRA DE MUNTANYA I ESPORTS D’AVENTURA, un referent per tots els amants del Trail Running, amb una gran representació de botigues, marques de roba, alimentació esportiva, etc. especialitzades en el món del muntanyisme, i un ampli programa d’activitats per tos els públics. No podem oblidar felicitar a tots els que han fet possible l’organització d’aquesta cursa i especialment al GRUP EXCURSIONISTA CAPGIRELL de VILAJUÏGA.

El GAS MOUNTAIN TEAM va fent el seu camí, i ens sentim molt orgullosos dels seus integrants, moltes gràcies a tots per l’esforç que feu, JaviPaco, Ricard, JoseEdu, Pere, Òscar i David, que no té foto però la buscarem.

Aquest any amb un nou recorregut l’ENTRE CASTELLS es confirma com una de les curses més dures, tècniques i divertides, trepitjant gairebé el 100% per corriols i ofereix unes vistes realment espectaculars del Parc Natural del Cap de Creus, al nord la costa de Llançà i El Port de la Selva, al sud la Badia de Roses i tota la plana de l’Empordà. Si t’has quedat amb les ganes, pots mirar el vídeo oficial i descarregar-te el track, t’esperen l’any que ve.

Agrair també el treball excepcional de l’Àlex Ramón de Billy Fotògraf per la qualitat i la quantitat de fotografies que ens han fet arribar, els podeu seguir i/o contractar a:

https://billyfotograf.com

i així mateix al nostre patrocinador RED*INK.shop per estar sempre amb nosaltres.

http://contigotodo.bigcartel.com/product/camiseta-modelo-red-ink-negro

I recorda si vols ajudar al GAS MOUNTAIN TEAM en la seva participació en lOncotrail tens tota la info en aquest post:

/PRESENTACIÓ EQUIP ONCOTRAIL’19 GASMOUNTAIN TEAM#12/

Scroll to Top