/ENTRECASTELLS 2018, VILAJUÏGA/

Aquest any tocava repetir l’Entre Castells, cursa que transcorre per la zona del parc natural del Cap de Creus, a banda i banda de la Serra de Rodes, com que l’any passat es va patir molt fent la distància llarga, enguany vàrem decidir amb l’equip, que dies abans de cursa provaríem les sensacions amb la de 17 km, la veritat és que ens va agradar molt per ser un track molt divertit i ràpid. Ens vàrem sentir tan bé que la decisió va ser unànime, faríem altre cop la llarga, aquest any sortien 32 km i gairebé 2000 metres de desnivell positiu.

Cal recordar que aquesta prova és una de les més dures de la comarca, ja que dins el recorregut més o menys a la meitat, l’organització es treu de la màniga una paret de quasi 800 m de desnivell, que puja des de Palau fins dalt el Castell de sant salvador, són gairebé 3 km que literalment et rebenten les cames, i sols estem a la meitat de la cursa….
I un altre any va passar el que havia de passar, es va tornar a patir com poques vegades, dolors, rampes, i tot el repertori de mals en el que et pots trobar, però com sempre amb molt bona companyia i molt bon ambient.

Voldria aprofitar aquestes quatre línies per recordar el que sempre diem quan ens pregunten…, però això no em cansarà molt??????? Doncs si, cansa i molt. Però hem de dir que tothom pateix, des del més ben entrenat, fins a l’últim corredor que travessa l’arc de meta. La muntanya ja ho té això, et farà patir com ningú, et fa treure tots els fantasmes que portes dins, et farà sentir tots els mals en tots els teus muscles, però sempre et farà tornar, i la veritat és que encara no sé per què, però sempre tornem, i sempre amb les ganes del primer dia, tots nosaltres tornem a estar sota la línia de sortida. El secret no està en les cames, està en la força que t’empeny sortir a córrer, coneixedor del que t’espera allà a la muntanya….

Volem agrair a l’organització aquesta cursa de muntanya que ofereix als corredors una cursa molt divertida i tècnica, trepitjant gairebé el 100% per corriols i ofereix unes vistes realment espectaculars, i així mateix al nostre patrocinador RED*INK.shop per estar sempre amb nosaltres.

http://contigotodo.bigcartel.com/product/camiseta-modelo-red-ink-negro

Scroll to Top