/EMBAIXADOR DE LUXE A L’IRONMAN HAWAI`I 2016, DAVID LLINARES/

http://eu.ironman.com/triathlon/events/championships.aspx#axzz4ehxPPHEl

1 MINUT DE GLÒRIA

“Diuen que tothom en aquesta vida tindrà o ha tingut 1 minut de glòria, sense cap mena de dubte, el meu va ser aquest dissabte 8 d’octubre. Per sort, després de 226k, tens un xic més que un minut de glòria, córrer els últims metres per Ali’i Dr, quan tota la gent crida el teu nom i t’aplaudeix com si fossis un heroi, és una experiència que difícilment tornaré a viure. Fer els últims metres per la catifa vermella, com si d’actors de Hollywood es tractés, poder abraçar a la teva dona i fill, i culminar un somni pel que has estat treballant durant molts anys, és el millor final per una carrera esportiva, Hollywood no ho hauria fet millor.”

En David Llinares professor d’anglès i Ironman Coach Certified per la Ironman U des del 2015,
Esportista des dels 5 anys i triatleta  des de l’any 1996, en la llarga distància des de l’any 1999 i 5 x Ironman Finisher + 1 x Ironman KONA 2016 es va marcar tot un detall amb nosaltres el dia abans de convertir-se en un superhome.

Si ets un apassionat del triatló ja sabràs que pots seguir en David a la seva web i entrenar amb ell, us animem a fer-ho, al·lucinareu de veritat, no tothom té aquesta experiència a l’abast. Si no sou triatletes, sempre podreu aprendre una mica d’angles, que tant ens fa falta a tots.

http://www.sbrtrainer.com/

Moltes gràcies David¡¡¡

 

Scroll to Top