/DECATHLON FIGUERES PRESENT A LA MDM.cat’19/

La MDM’19 celebrada el passat 10 de novembre, que va comptar amb 200 corredors i 45 voluntaris, agraeix especialment la participació i la col·laboració a aquesta festa esportiva i solidària de Gas Mountain la presència als avituallaments de DECATHLON FIGUERES com a patrocinador principal. DECATHLON FIGUERES va col·laborar tan presencialment amb voluntaris com amb els seus productes energètics als controls de la cursa, cosa que ens varen transmetre els corredors com un dels punts forts en l’organització de la cursa, doncs no el va faltar de res. En aquesta cinquena edició de la cursa de muntanya MDM.cat, amb sortida i arribada a Beuda, es dóna suport a Projecto Pol, una iniciativa que té com a objectiu donar a conèixer i recaptar fons per a la investigació d’una malaltia rara i minoritària que pateix el nen Pol Molinos, la hiperglicèmia no cetòsica.

La MDM.cat, organitzada per l’associació Gas Mountain, es realitza majoritàriament dins de l’espai natural protegit de l’Alta Garrotxa, tot seguint els camins marcats d’Itinerària pujant les dues curses al santuari de la Mare de Déu del Mont.

Gel energètic APTONIA ECOSIZE ENERGY GEL LONG DISTANCE LLIMONA DE 32 G

DECATHLON ha creat aquests gels per aportar energia durant els entrenaments i competicions superiors a 3 hores.

Necessites energia per estar en millor forma o més fort durant l’entrenament o una competició? Els gels LD t’ajudaran a aguantar i superar els teus límits.

Beguda isotònica POLS  APTONIA ISO FRUITS VERMELLS

DECATHLON  ha dissenyat aquest exclusiu producte perquè t’hidratis i tinguis l’energia que necessites durant un esforç de màxim 3 hores. amb un format econòmic, ideal per als consumidors regulars de begudes isotòniques.

Barreta energètica APTONIA ULTRA BARS ECOSIZE PLÀTAN 40 G

DECATHLON ha creat aquesta barreta de cereals per a un esforç de més de 3 h a running-

Ideal per evitar la sensació de fam, aquesta barreta energètica aporta 30 grams de glúcids. Poc enganxosa, es mastega fàcilment.

En aquesta edició de la cursa, en les seves diferents modalitats  hi han participat 200 inscrits, 100 a la cursa de 12k i 100 a la cursa de 21k. 45 voluntaris i 10 entitats . 

Aquesta cursa l’organitza Gas Mountain, amb la col.laboració de l’Ajuntament de Beuda, que any, rera any, s’hi implica en ella de forma destacada.

Fotografies d’Eladio Rueda i Billy Fotograf.

 

Adreça: C.Cial Polígon Vilatenim Sud, 17484 Figueres, Girona

 

 

Scroll to Top