/CURSA DEL FAU 2019 – PUJA I BAIXA BY GAS MOUNTAIN/

La cursa de Maçanet de Cabrenys ja és un clàssic. Amb sortida a la plaça de la vila, l’objectiu és el santuari del Fau, que es troba a 960 metres, dins l’antic terme parroquial de Carbonils, al terme municipal d’Albanyà, amb unes de les millors vistes de la plana empordanesa.

En estat d’abandonament i amenaça de caure, l’associació Senglanassos Esports de Muntanya està promovent la restauració del santuari del Fau

La Mare de Déu del Fau es coneguda també amb el nom de les Formigues o de les Alades, segons una llegenda, un dia de la Mare de Déu de setembre,van morir al santuari i als seus voltants, milers de formigues alades.

Si voleu conèixer més sobre les jornades de restauració de l’ermita del Fau visiteu el blog dels Senglanassos.

La puja i baixa del Fau és una cursa amb moltíssima gent a l’atenció dels corredors, amb un bon nivell en organització, bon marcatge i senyalització, i que a més tothom la pot fer.
Amb un gran ambient ple de companys corrent i fent les mateixes bogeries on vaig patir i gaudir moltíssim. El millor, l’animació pels corredors en llocs estratègics i una mànega en arribar. És una
cursa que els corredors i caminadors poden gaudir de valent. Final amb un bon esmorzar, entrepans amb pa amb tomata, pernil i embotit. Sortidors de cervesa, fruita i un llarg etcètera. Impressiona la implicació de tot el poble, la sensació d’escalfor.
Jo vaig fer la cursa juntament amb Javi i l’Edu amics i companys de Gas Mountain. Vaig córrer tota la cursa amb l’Edu al qual vull agrair molt els consells i ànims que em va donar en tot moment, i això que em va fer tirar al màxim, vaig acabar súper content. La veritat que si és una cursa, però també una festa i un punt de trobada de companys i amics.

David Serra, Gas Mountain Team.

Us podeu descarregar el gpx a Wikiloc:

Amb la col·laboració de Columbia Outlet La Roca.

 

Scroll to Top