/CURSA DE LA CIRERA DE TERRADES 2019 by GAS MOUNTAIN/

El passat diumenge 2 de juny es celebrarà la Cursa-Marxa de Muntanya Cirera de Terrades. Amb dos recorreguts,  distància de 21Km només per corredors, i un recorregut de 13 km, apte per a tots els públics.

La cursa/marxa organitzada per l’Ajuntament de de Terrades amb la col·laboració de l’Associació AFERRATS i l’Associació per al foment de l’esport recreatiu a Terrades, tenia un preu molt ajustat, 8€ anticipada a través del web i 10€ el mateix dia de la cursa per la cursa-marxa de 13 km, i 12€ anticipada i 15€ el mateix dia de la cursa per a la distància llarga inclouen la llicència d’assegurança temporal per la cursa. Amb tres avituallaments líquids i sòlids per a la mitja marató i dos per a la distància curta, més un punt addicional estratègic, de només líquid al punt més alt, l’ermita de Santa Magdalena. També es va disposar de servei de dutxes. Tot plegat un èxit i una marxa que sempre agrada.

Us deixem amb la crònica d’en David Serra:

Avui he fet la marxa curta. Destacar que tot el recorregut estava molt ben marcat, i amb avituallaments molt complets. Es pot fer a peu per tots els nivells. He patit molta calor i sort portar aigua, perquè el sol premiava de valent. En resum una cursa molt recomanable i per només 8 euros (10€ el mateix dia de la cursa), inclou entrepà de Botifarra i la bossa (sense camiseta), sorteig de diversos productes i caixes de Cireres. Tot molt correcte i genial. Felicitats a l’organització i voluntaris.

Les rutes:

13K

21K

Només ens queda felicitar a l’equip Gas Mountain Team, per la participació en aquest cursa, continuem fent quilòmetres.

Scroll to Top