/BOMBAY TO BARCELONA LIBRARY CAFÉ PROJECT/

https://www.iambecauseofyou.com/home-es

Quan tenia només cinc anys Amin Sheikh va haver de fugir de casa i viure a les estacions de tren de Bombai. Va sobreviure al carrer pidolant, netejant sabates, cantant, menjant restes de menjar i patint tot tipus d’abusos. Però Amin va tenir sort i, tres anys més tard, va ser acollit en un orfenat on va tenir l’oportunitat d’accedir a una vida diferent, aprendre a llegir, escriure i descobrir el significat de tenir una llar i gent a la qual poder considerar família.

Encara que la seva vida no va ser gens fàcil, Amin sempre ha cregut en la bondat de la gent i en la idea que per començar a canviar el món només cal una persona. Va ser llavors quan va començar a somiar amb el seu projecte solidari: escriure un llibre explicant la seva increïble història i destinar tots els beneficis obtinguts de la seva venda a crear una cafeteria-biblioteca per ajudar a nens i joves dels carrers de Bombai. Un espai acollidor i obert a tothom, on els nens puguin prendre una xocolata calenta i galetes. Un espai al qual poder trucar llar. Així va néixer “Bombai to Barcelona Library Cafè“.

Pots donar suport al projecte d’Amin col·laborant amb una donació o comprant el seu llibre, descobriràs una història autobiogràfica que arriba directa al cor, plena d’alegria, dolor i transmet energia i coratge per afrontar la vida. Coneixeràs el viu exemple de l’amor i el seu poder invencible, capaç il·luminar fins i tot els moments més foscos.

Dóna suport al somni d’Amin comprant el seu llibre al següent enllaç:

http://www.lulu.com/shop/http://www.lulu.com/shop/amin-sheikh/bombay-mumbai-life-is-life-i-am-because-of-you/ebook/product-22599222.html

Molt contents de col·laborar en aquest projecte¡¡¡

Scroll to Top